Saznajte prvi
 • Korzika (Francuska)

  Hoteli 3*

 • Popusti do 11%
 • Kratak opis akcije:

  Last Minute - Korzika. Popusti do 11%. Avionski prevoz, transferi i 3 noćenja sa doručkom u hotelu Fesch 3* za 419 € (po osobi). Cene za ostale hotele pogledajte u programu.

 • Termin polaska: 19. oktobar

  Broj noćenja: 3

  Stara cena: 469 €
  • Avionski prevoz
   Avion
  • Hotel
   Hotel
  • Noćenje sa doručkom
   Noćenje
   sa doručkom
 • Nova cena: od 419 €
Prijavi ponudu
1. dan (Četvrtak, 19.10.2017.)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera agencije Ponte Travel 702 dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Ajačio kompanijom Air Serbia u prepodnevnim časovima. Po sletanju u Ajačio, panoramsko razgledanje grada sa vodičem, komercijalna luka, bulevar Napoleona, trgovi kardinala Feša i De Gola. Nakon toga pešačka tura obilaska starog jezgra grada: pešačka i šoping ulica kardinala Feša (ujaka Napoleona Bonaparte) i istoimeni muzej koji posle Luvra ima najbogatiju kolekciju slika italijanskih majstora. Potom u srce starog grada u kome se nalazi rodna kuća Napoleona Bonaparte, danas pretvorena u muzej. Slobodno vreme u starom gradu u kome se nalazi mnoštvo kafea i prijatnih malih restorana. U 14h transfer do hotela i smeštaj. Slobodno vreme.

2. Dan (Petak, 20.10.2017.)
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni celodnevni izlet u Sarten i Bonifaćo. Polazak u 09:00 h i vožnja od oko sat vremena do gradića u unutrašnjosti južnog dela ostrva. Poznat je po odličnim vinima, starim kućama-tvrđavama , lavirintima uskih ulica i prolaza kao i po neuobičajenoj procesiji koja se događa svake godine na veliki petak pred Uskrs-Katenaču. Kratka šetnja do glavnog trga i crkve Sen Mari i slobodno vreme od oko sat vremena.Nastavak puta do Bonifača, najjužnijeg mesta ostrva Korzike. Bonifaćo se nalazi na poluostrvu od belog krečnjaka, što čitavom mestu daje blještavilo koje se ne sreće na drugim mestima. Između poluostrva i kopna Korzike smeštena je sakrivena luka nekada gusarska baza i ratna luka Đenovljanske mornarice, danas moderna marina sa mnoštvom jahti i jedrilica. Pored luke je divno šetalište (kej Kompareti) sa luksuznim prodavnicama ali i slatkim ugostiteljskim radnjama (preporuka - sladoled u Bonifaćo). Do gornjeg starog grada u zidinama vodi stepenište ili turistički vozić. Vožnja turističkim vozićem, kratka šetnja po utvrđenom gornjem gradu i slobodno vreme za ručak i uživanje. Povratak u hotel oko 17:00 h. Slobodno vreme.

3. Dan (Subota, 21.10.2017.)
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet za Korte i Bastiju. Polazak u 09:00 i vožnja do Kortea (1h 45 min), “srca Korzike”. Korte je bio prestonica nezavisne Korzike u kratkom period samostalnosti ovog ostrva i pečat gradu je ostavio otac nacije Paskal Paoli, najpoštovaniji od svih stanovnika Korzike. Ovde se nalazi i muzej Korzike u nekadašnjoj Đenovljanskoj citadeli sa preko tri hiljade artefakta koji vam dočaravaju život Korzikanaca kroz istoriju i njihove osobenosti. Kratka šetnja glavnom ulicom od trga Paoli do trga Hercoga od Padove. Slobodno vreme uz mogućnost produžetka šetnje sa onima koji žele da se popnu do citadele i muzeja Korzike. Oko 12:00h nastavak vožnje u Bastiju, staru prestonicu Korzike i drugi po veličini grad na ostrvu. Najživopisnija je stara luka koja odiše italijanskim šarmom sa kućama koje se spuštaju do mora. Kratka šetnja do trga Svetog Nikole kroz ulice starog jezgra koje nosi naziv tera vekia. Zatim crkva Sv. Jovana krstitelja u najstarijem delu Bastije sve do stare luke i slobodno vreme. Povratak u hotel oko 19:00h.

4. Dan (Nedelja, 22.10.2017.)
Doručak. Odjava iz hotela i slobodno vreme u Ajaču do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Let za Beograd. Nakon sletanja u Beograd kraj programa.

HOTEL FESCH 3*

- Avionski prevoz, transferi i 3 noćenja sa doručkom, po osobi: 419 € (stara cena 469 €).

Lokacija: smešten u starom gradu Ajačija, u srcu istorijskog centra, hotel Fesch 3* će Vam pružiti toplu dobrodošlicu i opuštenu atmosferu. Sadržaj: hotel u svom sastavu ima recepciju, Wi Fi , salu za doručak, javni parking u blizini. Hotel dozvoljava boravak kućnim ljubimcima. Sobe: hotel ima 80 soba – 3 za osobe sa posebnim potrebama. Svaka soba ima kupatilo, LED SAT TV, telefon, WiFi, klima uređaj, sef, mini bar. Usluga: noćenje sa doručkom.

HOTEL ALBION 3*

- Avionski prevoz, transferi i 3 noćenja sa doručkom, po osobi: 419 €.

Lokacija: hotel se nalazi u mirnom rezidencijalnom delu grada Ajačio. U blizini hotela je centar grada , plaže kao i mnoga kulturno istorijska zdanja. Sadržaj: hotel u svom sastavu ima recepciju, bar sa baštom, Wi Fi internet, lift, sef. Hotel dozvoljava boravak kućnim ljubimcima. Sobe: hotel ima 7 spratova i 56 soba. Svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, TV, telefon, klima uređaj i Wi Fi. Usluga: noćenje sa doručkom.

HOTEL NAPOLEON 3*

- Avionski prevoz, transferi i 3 noćenja sa doručkom, po osobi: 499 € (stara cena 559 €).

Lokacija: ovaj moderan i komforan hotel se nalazi u srcu grada Ajačio, u mirnoj i diskretnoj uličici, na oko 100 metara od glavne ulice, Cours Napoleon. Interesantno je to da je logo ovog hotela Napoleonov potpis iz ’’Ugovora o miru’’ između Francuske i Rusije. Sadržaj: hotel u svom sastavu ima recepciju, malu ostavu za prtljag, lift, zatvoren parking, Wi Fi internet, salu za doručak, room service, bar. Hotel dozvoljava boravak kućnim ljubimcima. Sobe: hotel ima 62 sobe raspoređene na 7 spratova. Svaka soba sadrži kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, TV, Wi Fi internet. Usluga: noćenje sa doručkom.
*Za detaljne informacije kliknite na: (PDF) Ponte Travel - Korzika 2017.
Pročitaj više
 • Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Ajačio-Beograd sa avio kompanijom Air Serbia (direktan čarter let),
 • Smeštaj u hotelu po izboru na bazi 3 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem,
 • Transfere prema programu,
 • Panoramsko razgledanje grada,
 • Usluge vodiča na srpskom jeziku,
 • Troškove organizacije i vođenja putovanja.
Pročitaj više
 • Aerodromske takse 60,50 € na dan objavljivanja programa (Beograd 16,50 eur, Ajačio 44 eur) – plaćanje u agenciji u dinarskoj protivvrednosti (cena je podložna promeni),
 • Fakultativne izlete,
 • Ulaznice u objekte,
 • Putno zdravstveno osiguranje, samo za DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE ILI ZA STRANE DRŽAVLJANE SA TRAJNIM PREBIVALIŠTEM U SRIBIJI – plaćanje u agenciji,
 • Individualne troškove putnika.
Pročitaj više
Last Minute Rent a Car