Saznajte prvi
  • Krstarenje iz Venecije

    Venecija, Leće, Mikonos, Atina, Split, Zadar

  • Last Minute

  • Kratak opis akcije:

    Krstarenje - Istočni Mediteran. Brodski prevoz, lučke takse i 7 punih pansiona u unutrašnjoj kabini (Bella) na brodu MSC Simfonia od 483 € (po osobi). Cene za sve tipove kabina i termine polazaka pogledajte u programu putovanja.

  • Termin polaska: April - Novembar

    Broj dana: 8

    • Prevoz brodom
      Brod
    • Soba
      Soba
    • Pun pansion
      Pun pansion
  • Nova cena: od 483 €
Prijavi ponudu
*Termini polazaka: 20. i 27. april; 4, 11, 18. i 25. maj; 1, 8, 15, 22. i 29. jun; 6, 13, 20. i 27. jul; 3, 10, 17, 24. i 31. avgust; 7, 14, 21. i 28. septembar; 5, 12, 19. i 26. oktobar i 2. novembar.

Brodski prevoz, lučke takse i 7 punih pansiona na brodu MSC Sinfonia, po osobi:
- Unutrašnja kabina (Bella): od 483 €,
- Unutrašnja kabina (Fantastica): od 513 €,
- Prozorska kabina (Bella): od 633 €,
- Prozorska kabina (Fantastica): od 693 €,
- Balkonska kabina (Bella): od 933 €,
- Balkonska kabina (Fantastica): od 983 €.

1. dan / Split (Zadar) - Hrvatska / polazak 16:00

2. dan / Venecija - Italija / dolazak 08:00 - polazak 16:00
MSC Cruises ekskurzija do čuvenog Trga Svetog Marka, kulturnog, verskog i političkog centra Venecije. Pogledajte kultnu baziliku, italo-vizantijsko remek-delo, sa prelepim zvonikom i zlatnim mozaicima. U susedstvu, Duždeva palata, gotički dragulj, impresioniraće svojom ozbiljno uzvišenom ornamentikom. Zatim bacite pogled na Most uzdaha, kitnjastu lepotu od belog krečnjaka. Na kraju obilaska, opustite se u jednom od šik kafića na pijaci za kafu i slatkiše. Ljudi gledaju, čitaju knjigu ili gledaju dole u ​​more. Istražite fascinantne muzeje Venecije na kulturnom izletu MSC Cruises. Nakon lagane vožnje čamcem do legendarnog Trga Svetog Marka, posetićete niz muzeja u blizini trga. Istražite muzej Korer da biste videli zbirke istorijskih venecijanskih slika. U Arheološkom muzeju možete da otkrijete kovčeg sa antičkim skulpturama, grnčarijom, novčićima i dragim kamenjem. Konačno, lutajte Bibliotekom Marciana, jednom od najobimnijih biblioteka u Italiji. U ovom književnom raju nalazi se jedna od najvećih svetskih kolekcija klasičnih tekstova, uključujući grčke, latinske i orijentalne rukopise. Istražite romantični grad Veneciju uz uzbudljivo krstarenje duž njegovih misterioznih kanala. Ova ekskurzija MSC Cruises-a će vas videti kako se vozite čamcem kroz svetski poznate vodene tokove grada, diveći se veličanstvenim mostovima, velikim patricijskim palatama i poznatim uskim ulicama grada, kali. Upijajte drevnu atmosferu dok se probijate kroz najneverovatniji vodeni lavirint na svetu. Nakon toga, uživajte u šetnji sa vodičem oko Kalija da biste saznali više o gradu.

3. dan / Brindisi / Lecce - Italija / dolazak 16:00 - polazak 22:00
Napustite luku Brindizi za slikovitu jednosatnu vožnju autobusom kroz italijansku prirodu do Alberobela, grada u regionu Apulije koji čini vrh "pete" čizme Italije. Zahvaljujući svojim karakterističnim okruglim kamenim kućama bez maltera sa kupastim krovovima, poznatim kao "truli", grad je 1996. godine dodat na listu svetske baštine Uneska. Vaš obilazak uključuje šetnju sa vodičem divnim ulicama ovog najneobičnijeg sela. Mnoge od ovih "trulo" kuća su na vrhu takozvanog "pinakolo" - neka vrsta bele kape ili kugle - i sve one imaju neobične simbole, možda amajlije za sreću, oslikane na krovovima. U gradu se nalazi i jedina "trulo" crkva na svetu, Sveti Antonio koja se lako prepoznaje po monumentalnom ulazu, dve bočne kapele i zvoniku. Vratićete se u luku.

4. dan / Dan na moru

5. dan / Mikonos - Grčka / dolazak 09:00 - polazak 20:00
Izađite i otkrijte mnoge različite aspekte ostrva Mikonos, „Sent Tropea u Grčkoj“. Koliko ostrvo može da ponudi, na vama je da otkrijete na ovom opuštajućem obilasku koji se uglavnom bazira na autobusima, a koji počinje vožnjom do takozvane panoramske tačke. Foto-stanica će vam dati priliku da uhvatite očaravajuće poglede na grad Mikonos i staru luku, pre nego što će vas slikovita ruta odvesti kroz živopisna sela Agios Joanis i Kalafatis, kao i pored kosmopolitske plaže Ornos. Zaustavljanje će biti napravljeno u srcu Mikonosa kako bi se posetilo drugo po veličini naselje na ostrvu, selo Ano Mera, u čijem centru se nalazi manastir i crkva Panagija Turlijani. Verovatno osnovan u nekom trenutku tokom 16. veka, a zatim preuređen 1767. godine, klaustar je glavna atrakcija za putnike koji posećuju ovu oblast. Velikodušna doza toplog grčkog gostoprimstva vas zatim očekuje u seoskoj taverni, dajući vam priliku da razmislite o danu Mikonske magije dok se opuštate uz aromu uza anisa i ukusnu dobrotu tipičnih grčkih predjela. Tada možete uživati u prijatnijim pogledima tokom povratka do luke i vašeg broda. Napomena: Od gostiju sa ograničenom pokretljivošću se traži da procene svoj lični nivo izdržljivosti i sposobnosti pre nego što učestvuju. Od gostiju se traži da nose odgovarajuću odeću za verske posete. Ova tura može imati više polazaka tokom vremena dok je brod u luci. Sve informacije o vašem konkretnom odlasku dobićete dan pre ekskurzije. Gosti sa bilo kojom vrstom intolerancije na hranu dužni su da to jave Službi za ekskurzije na obali najmanje dva dana pre poziva.

6. dan / Pirej / Atina - Grčka / dolazak 07:00 - polazak 17:00
Smeštena na samo maloj udaljenosti od Atine, luka Pirej je savršena polazna tačka za posetu grčkoj prestonici i, naravno, svetski poznatom Akropolju, drevnoj citadeli koja se nalazi na vrhu stenovitog brda koje se uzdiže 150 metara iznad grad u basenu Atike. Ovo mesto svetske baštine UNESCO-a nije samo dom arheoloških ostataka nekoliko drevnih građevina, već i lokacija neverovatnog Partenona, simbola Atine. Izgrađen između 447. i 432. pre nove ere, Partenonski hram je prvobitno bio posvećen grčkoj boginji Ateni, zatim je pretvoren u hrišćansku crkvu u čast Device Marije u 5. veku nove ere i konačno pretvoren u džamiju, za koju je izgrađen minaret je dograđen kompleksu, u 15. veku. Danas se Partenon smatra stalnim simbolom antičke Grčke i mestom rođenja moderne demokratije. Da biste sačuvali svoje noge, slikovit obilazak će vas odvesti da vidite sve glavne atrakcije ovog duboko istorijskog grada iz udobnosti modernog autobusa. Imaćete vremena da posetite neverovatan Nacionalni arheološki muzej - arhiv retkih artefakata koji ne poznaje rivala - i pedantno restaurirani stari deo Atine, takozvani okrug Plaka. Prelepe stare zgrade u neoklasičnom stilu, uske uličice i arheološki ostaci koji karakterišu okrug daju mestu osećaj starog sveta koji će sigurno zaokupiti vašu maštu. Kratko zaustavljanje će biti napravljeno u lokalnoj prodavnici suvenira pre nego što se obilazak završi vašim povratkom na brod. Imajte na umu: pošto ova tura uključuje dugu, ponekad izazovnu šetnju po čak i neravnom terenu i pribl. 80 stepenica do Akropolja, neprikladan je za goste sa poteškoćama u hodanju. Bezbednosna ograničenja na Akropolju ne dozvoljavaju gostima da uđu sa velikim torbama i rančevima. Ulaznice za Akropolj i Arheološki muzej uključene. Cena ručka (fakultativno) nije uključena u cenu ture. Gosti će morati da vrate svoju opremu audio vodiča svom turističkom vodiču u savršenom stanju na kraju obilaska. Gosti će biti naplaćeni za svako oštećenje ili gubitak opreme audio vodiča. Popularne lokacije mogu biti prepune, a redovi se moraju očekivati; preporučujemo da ostanete sa svojim vodičem sve vreme.

7. dan / Dan na moru

8. dan / Split (Zadar) - Hrvatska / dolazak 07:00
Split je živahan grad sa atmosferskim starim gradskim jezgrom. Ekskurzija MSC Cruises vodi vas u njegov najstariji kvart, dom modernih butika, galerija i kafića. U jezgru stare splitske četvrti nalazi se Dioklecijanova palata, UNESCO-va svetska baština. Odabrao ga je rimski car Dioklecijan kao svoju rezidenciju za penzionisanje, ova ogromna vila iz 4. veka nove ere daje ton estetici susedstva. Nakon toga posetite Sv. Duje, katedralu iz 4. veka sa carskim rimskim mauzolejom i zvonikom. Zatim lutajte uskim ulicama i prolazima da biste upijali kulturu grada. Ako volite veličanstvene pejzaže, idite na avanturistički MSC Cruises izlet u Nacionalni park Krka u prekrasnoj Šibensko-kninskoj županiji. Tamo ćete imati priliku da prošetate među divljim životinjama i posetite slikoviti vodopad Skradinski buk. Napajan iz slavnih voda reke Krke, vodopad se sliva u zeleno-plavi prirodni bazen. Završite obilazak na zadivljujućoj etnografskoj izložbi smeštenoj u živopisnom starom mlinu. Putujte jugoistočno od Splita do gradića Omiša, koji se nalazi na mestu gde se Cetina uliva u Jadransko more. Nakon kraćeg putovanja obalom rijeke Cetine, stižete do restorana i izletišta Radmanove Milnice. Ova popularna izletnička destinacija nije samo savršeno mesto za uživanje u lokalnoj zalogaju pršuta i sira uz čašu domaćeg vina, već i za fotografisanje. Vratite se u Split i istražite gradske atrakcije pješice pre nego što se vratite na brod.

BROD MSC SIMFONIA

Čak i pre nego MSC Simfonia krene na svoje putovanje, ukrcavanjem na brod otkrićete brojene sadržaje. Nakon renoviranja 2019. brod ima veći broj preuređenih zajedničkih prostorija sa novom, boljom opremom za sve svoje putnike. Dodate su nove balkonske kabine koje će oduševiti prekrasnim pogledom na more. Prošireni su restorani i prostorije za ishranu sa višim nivoom kulinarskih usluga. Novih 312 m² zajedničkih prostorija spremljeno je za ples i zabavu. izrađeni si novi prostori za igru dece svih uzrasta. Na raspolaganju je i proširen MSC Aurea Spa centar. Tu je i pozorište "San Carlo". Na krstarenju vas čeka svet novih doživljaja koje ćete otkrivati, dan za danom, trenutak za trenutkom. Jer je MSC Simfonia brod koji vam odgovara.
*Kompletan cenovnik i detaljne informacije pogledajte klikom na: Supernova Travel - Istočni Mediteran krstarenje.
Pročitaj više
  • Krstarenje prema izabranom itinereru,
  • Smeštaj u dvokrevetnim kabinama izabrane kategorije tokom krstarenja. Putnici koji to žele mogu dobiti i trokrevetne odnosno četvorokrevetne kabine iste kategorije, ukoliko su u momentu rezervacije putovanja dostupne,
  • Lučke takse,
  • Napojnice (12 € po osobi po noći),
  • Prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, popodnevni među obrok). svi obroci se služe ili po sistemu bife posluge (švedski sto) ili u restoranu po sistemu izbornog menija,
  • Zabavu u brodskom pozorištu svake večeri tokom krstarenja i brodskim salonima uz razne žanrove žive muzike,
  • Korišćenje bazena, fitnes sale,
  • Sve rekreativno zabavne programe kao i animaciju dece tokom krstarenja u specijalizovanim prostorima.
Pročitaj više
  • Prevoz do i od luke ukrcavanja,
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
  • Pića na brodu,
  • Korišćenje mini bara u kabini,
  • Fakultativne izlete u organizaciji Brodara,
  • Korišćenje spa centra i sportskog terena na brodu,
  • Zabavu u kazinu (igre na sreću plaćaju se u eurima i ne mogu se platiti preko brodske kartice, već u gotovini),
  • Ostale lične usluge na brodu kao što su: pranje odeće, room service, korišćenje brodskih sredstava telekomunikacije, fotografija, internet konekcija, kupovine u brodskim prodavnicama.
Pročitaj više
    • Metropole i znameniti gradovi - Dolomiti i Veneto - Hoteli
    • Turistička agencija Travellino
    • Dolomiti i Veneto

      Termin polaska: 3. jul i 7. avgust | 6 dana

      First Minute - Lepote Dolomita i čarobni Veneto. Popust 8%! Autobuski prevoz i 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u oblasti Veneto za 229 €, po osobi. Više informacija o aranžmanu pogledajte u programu putovanja.

    • Stara cena: 249 €

      Popust 8%
      • Autobuski prevoz
        Autobus
      • Hotel
        Hotel
      • Noćenje sa doručkom
        Noćenje
        sa doručkom
    • Nova cena: 229 €
    • Prvi maj - Atina - Hoteli
    • Turistička agencija Eta Turs
    • Atina (Grčka) - Hotel 3*

      Termin polaska: 29. april | 6 dana

      Prvi maj - Atina. Popust 20%! Autobuski prevoz i 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* za 159 € (po osobi). Više informacija pogledajte u programu putovanja.

    • Stara cena: 199 €

      Popust 20%
      • Autobuski prevoz
        Autobus
      • Hotel
        Hotel
      • Noćenje sa doručkom
        Noćenje
        sa doručkom
    • Nova cena: 159 €
    • Šoping ture - Italija - Španija - Francuska  - Hoteli
    • Turistička agencija Supernova Travel
    • Italija - Španija - Francuska

      Termin polaska: 28. april | 9 dana

      Prvi maj - Italija, Španija, Francuska. Popust do 450 €! Autobuski, brodski prevoz, takse, 2 noćenja sa doručkom (po 1 noćenje u San Remu i u okolini Verone) u hotelima sa 3*/4* i 4 puna pansiona na brodu MSC Splendida od 799 €, po osobi.

    • Stara cena: 999 €

      Popust do 450 €
      • Autobuski prevoz
        Autobus
      • Prevoz brodom
        Brod
      • Hotel
        Hotel
      • Soba
        Soba
      • Pun pansion
        Pun pansion
    • Nova cena: od 799 €
    • Prvi maj - Atina - Hoteli
    • Turistička agencija Felix travel
    • Atina (Grčka) - Hotel 3*

      Termin polaska: 29. april | 6 dana

      Prvi maj - Atina. Popust 20%! Autobuski prevoz i 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* za 159 € (po osobi). Više informacija pogledajte u programu putovanja.

    • Stara cena: 199 €

      Popust 20%
      • Autobuski prevoz
        Autobus
      • Hotel
        Hotel
      • Noćenje sa doručkom
        Noćenje
        sa doručkom
    • Nova cena: 159 €
    • Prolećna putovanja - Španija - Italija - Francuska - Hoteli
    • Turistička agencija Viva Travel
    • Španija - Italija - Francuska

      Termin polaska: 27. april | 10 dana

      Prvi maj - Španija, Italija i Francuska. Popust 30 €! Autobuski prevoz i 5 noćenja (3 polupansiona u Ljoret de Maru i po 1 noćenje sa doručkom u Nici i Lido di Jesolu) u hotelima sa 3* za 369 €, po osobi. Više informacija u programu putovanja.

    • Stara cena: 399 €

      Popust 30 €
      • Autobuski prevoz
        Autobus
      • Hotel
        Hotel
      • Polupansion
        Polupansion
      • Noćenje sa doručkom
        Noćenje
        sa doručkom
    • Nova cena: od 369 €
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio vaše korisničko iskustvo.