Saznajte prvi
  • Zlatibor (Srbija)

  • Popust 50%

  • Kratak opis akcije:

    Zlatibor - Tematski park El Paso City. Popust 50%! Autobuski prevoz i troškovi organizacije putovanja za 19 € (po osobi). Popust važi za online rezervacije na sajtu agencije.

  • Termin polaska: 13. april; 26. maj i 30. jun

    Broj dana: 1

    Stara cena: 38 €
    • Autobuski prevoz
      Autobus
  • Nova cena: 19 €
Prijavi ponudu
Polazak iz Beograda oko 7.00 časova sa parkinga kod Starog Sajmišta, u blizini Sava Centra. Vožnja preko Gornjeg Milanovca, Čačka, Ovčarskom Kablarskom uz kraću pauzu radi odmora , osveženja. Nastavak putovanja do Zlatibora i tematskog parka El Paso City. Prostrani tematski park posetiocima nudi niz atrakcija koje su podeljene u nekoliko ambijentalnih celina: Kaubojski grad, Indijansko selo, Zlatiborski zaseok. Istovremeno ovo je i mesto susreta dve kulture. Sa jedne strane reke nalazi se kaubojski grad i indijansko selo, dok je na drugoj obali smešten srpski deo sa crkvom i simpatičnim zlatiborskim zaseokom. Prolaskom kroz El Paso City doživećete dva različita podneblja u istom vremenskom periodu od 1865. do 1890. godine, ali na različitim krajevima sveta. Obilazak:

KAUBOJSKI GRAD - WESTERN TOWN- predstavlja vernu repliku tipičnog kaubojskog grada na Divljem zapadu. Posetite ovo mesto i pružiće vam se prilika da osetite autentični vestern ambijent ili doživite bliski susret sa drugim kaubojima. Prilikom obilaska ovog kaubojskog grada, nezaobilazno mesto okupljanja svih ljubitelja vesterna je Saloon. Ovde možete popiti piće i potpuno se prebaciti u davno prošlo vreme. U tome će vam pomoći uverljivi enterijer ove kaubojske kafane. Ako ste tip kauboja koji voli da sa šanka nadgleda ostatak kafane, tu su jedinstvene stolice sa sedlima. Na vama je samo da prođete kroz čuvena kaubojska vrata. Svi koji bi želeli da probaju čuveni ”Rodeo” to mogu iskusiti u Western Town-u. Sa druge strane ulice smešteni su muzej Bob Mundena najboljeg pucača, Guns new & used u kojem možete videti postavku starog oružja, Mlin i muzej Coca-Cole. Tu su još i bilijar sala, kao i čuveni The Yellow Rose. CARAVANS BY THE RIVER-Doživite ambijent Teksasa! Iza kaubojskog grada smešteno je naselje Caravans By The River (Karavani pored reke). Svaki od ovih osam interesantnih karavana nazvan je po nekom od poznatih glumaca iz vestern filmova. Tako na primer, možete prespavati u karavanu Džona Vejna, Stivena Mekvina, Garija Kupera i mnogih drugih velikana pomenutog žanra.

INDIJANSKO SELO “SITTING BULL”-U čast najpoznatijeg indijanskog poglavice Bika koji Sedi (Sitting Bull) ovo selo je i dobilo ime. Šest impozantnih indijanskih šatora okružuju prostor oko platoa za logorsku vatru. Ne samo da možete vizuelno uživati u ovim oslikanim šatorima, već možete i prespavati u jednom od njih. U svakom od njih očekuju vas po četiri singl ležaja i ostali neophodan inventar za ugodan boravak. Indijansko selo jedna je od tri velike ambijentalne celine tematskog parka El Paso City na Zlatiboru. Nalazi se na malom uzvišenju do kojeg se dolazi preko drvenog mosta. Selo je sa jedne strane okruženo borovom šumom — a za ljubitelje šetnje po netaknutoj prirodi ovo mesto će biti pravo osveženje i doživljaj svoje vrste. Čim se izađe iz kompleksa El Paso City, na domak ruke, pružaju se predivna prostranstva idealna za šetnju i istraživanje okolnih sela. a vrha brda, do kojeg se može stići za samo deset minuta laganog hoda — pruža se očaravajući pogled koji dopire sve do Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

ZLATIBORSKI ZASEOK- Šarmantni zlatiborski zaseok sa svojih 12 arhitektonski različitih brvnara predstavlja tradicionalno graditeljstvo ovih predela iz 19. veka. Sve brvnare u kojima možete prenoćiti napravljene su od drveta i prenose topao i prisan ambijent. Brvnare su pokrivene šindrom — šindra je krovni pokrivač od cepanih drvenih daščica, koje se postavljaju jedna preko druge sa preklopom i koristi se za krovove sa visokim nagibom. Za šindru se koristi samo bor, u predelima gde ima puno četinara kao sto je Zlatibor. Zbog svoje visoke cene šindra se u današnje vreme retko koristi. Dodirnite prirodu–ambijent na koji smo davno zaboravili–drvo, čist planinski vazduh, plodovi prirode. Vratite vreme, podelite čarobne trenutke sa vašim najmilijima. Sadržajima i atrakcijama u kojima može uživati cela porodica, tu nije kraj – ispod zlatiborskog zaseoka prostire se i deo koji je prepoznatljiv po konjušnici i toru. Osim toga, tu je svoje mesto našla i replika parne lokomotive Elza iz 1960-tih, sa teretnim i putničkim vagonom u kome se nalaze drvena sedišta. Ni najmlađi posetioci ovog kompleksa neće ostati uskraćeni za nezaboravnu zabavu. Opremljeno dečije igralište mališanima će ulepšati svaki trenutak proveden u El Paso City-ju, a njihovim roditeljima omogućiti vreme za dodatno opuštanje.

Nakon obilaska i slobodnog vremena polazak do Zlatibora. Slobodno vreme. Povratak za Beograd. Dolazak na mesto polaska u večernjim satima.
*Online rezervaciju navedenog aranžmana možete izvršiti na internet sajtu agencije klikom na link: Lavli Travel - Zlatibor.
Pročitaj više
  • Prevoz turističkim autobusom 16 do 90 sedišta na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema),
  • Turistički pratilac puta za sve vreme izleta,
  • Troškovi organizacije putovanja.
Pročitaj više
  • Ulaznice 600 dinara odrasli, deca od 3 do 12 godina - 500 din,
  • Ručak,
  • Individualne troškove.
Pročitaj više
      • Sopstveni prevoz
        Sopstveni
        prevoz
      • Apartman
        Apartman
      • Noćenje
        Noćenje
    • Nova cena: od 45 €
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio vaše korisničko iskustvo.