Saznajte prvi
 • Turistička agencija Felix travel

  Felix travel

  Obilićev Venac 18/4.5-4.6, City passage, Beograd

  011/ 405-9956

  061/ 180-6160

  www.felixtravel.rs
 • Španija

  Ljoret de Mar, Kosta Brava, Nica, Monako, Monte Karlo, Barselona, Figueras, Tosa de Mar, Montekatini, Cinque Terre, Firenca

 • Popusti do 21%
 • Kratak opis akcije:

  Leto 2021 - Španija. First Minute popusti do 21%! Kompletan cenovnik za sve termine polazaka pogledajte putem linka u programu putovanja.

 • Termin polaska: Jun - Septembar

  Broj dana: 12

  • Autobuski prevoz
   Autobus
  • Hotel
   Hotel
  • Pun pansion
   Pun pansion
  • Noćenje sa doručkom
   Noćenje
   sa doručkom
Prijavi ponudu
*Specijalne cene su ograničene na maksimalno 30 putnika po polasku.

HOTEL 3*
- First Minute popust do 21%.

HOTEL ALEGRIA FENALS MAR 3*superior
- First Minute popust do 20%.

1. DAN – BEOGRAD – NICA
Sastanak putnika na BAS stanici u 15:00h. Polazak iz Beograda u 15:30 h. Dnevna i noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. DAN – NICA - MONAKO
U prepodnevnim časovima dolazak u Nicu. Obilazak kraljice Azurne obale. Razgledanje grada sa vodičem: Trg Masena, Englesko šetalište, hotel Negresco... Slobodno vreme (naša preporuka je da iskoristite kupanje na predivnim plažama). Nastavak putovanja ka Kneževini Monako. Po dolasku ćemo obići grad kocke Monte Karlo sa čuvenim grand kazinom i prelepim hotelom Le Paris-delo čuvenog arhitekte Garniea. Slobodno vreme do polaska ka Španiji.Noćna vožnja kroz Francusku.

3. DAN - LJORET DE MAR
Dolazak u Ljoret de mar u prepodnevnim časovima. Upoznavanje ovog šarmantnog gradića-poznatog letovališta koji se nalazi na Costa Bravi. Slobodno vreme za kafu do check in-a u hotel. Posle 14h smeštaj u hotelske sobe. Ručak. Slobodno vreme za kupanje na prelepim plažama Ljoret de Mara koje sa razlogom poseduju plavu zastavicu... Večera. Noćenje.

4. DAN - LJORET DE MAR - PLAŽA SANTA CRISTINA
Doručak. Slobodno vreme za kupanje, sunčanje… Ručak. Fakultativni odlazak na kupanje na Santa Cristina plažu. Ova peščana plaža 450m duga je idealna za dobru zabavu, u njenom južnom delu je stena koja je formirala mali zaliv i idealna je zaštita od jugozapadnog vetra. Plaža Santa Cristina je takođe vlasnica plave zastavice za kvalitet. U predvečernjim časovima povratak u Ljoret de mar. Večera. Fakultativni odlazak na čuveni Flamenko šou i uživanje u temperamentnom i strastvenom plesu ansambla Hose Leona. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN - LJORET DE MAR – BARSELONA PANORAMIKA
Doručak. Celodnevna fakultativna poseta Barselone I. Obilazak glavnog grada Katalonije: Olimpijska luka, crkva „Sagrada Familia“, Trg Katalonije, čuvena dela jos čuvenijeg Antonia Gaudija-kuće Batljo i Casa Mila, Avenija Diagonal, Trg Španije, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik, luka De la Paz, Barseloneta, šetalište Las Ramblas... Slobodno vreme za uživanje u šoping zoni Las Ramblas i čuvenoj gotičkoj četvrti-Barrio Gotico. Mogućnost fakultativnog obilaska stadiona Barcelone CAMP NOU (prema kapacitetu najveći stadion u Evropi) u okviru ture CAMP NOU EXPERIENCE. Ručak (lunch paket za izletnike). Povratak u Ljoret de mar. Večera. Noćenje.

6. DAN - LJORET DE MAR
Doručak. Slobodan dan za odmor, sunčanje i kupanje… Ručak / Večera. Noćenje.

7. DAN - LJORET DE MAR - BARSELONA MAGICA
Doručak. Slobodno vreme ili celodnevna fakultativna poseta i obilazak Barselone magike. Po dolasku u Barselonu kupanje i sunčanje na prelepim plažama Barselone ili mogućnost šopinga u tržnom centru Dijagonal de Mar. (Lunch packet). Nakon kupanja fakultativna poseta parka Guell. Slobodno vreme do večernjih sati i polaska na Trg Španije na spektakl svetlosti i zvuka, popularnih „Magičnih fontana“ zvanično najposećeniju atrakciju ovog grada. Povratak u Ljoret de mar u kasnim večernjim časovima. Večera (hladna večera nas čeka u hotelu). Noćenje

8. DAN - LJORET DE MAR - FIGUERAS
Doručak. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje... Ručak. Fakultativna poseta živopisnom gradiću Figerasu, rodnom gradu slavnog Salvadora Dalija, koji mu je u nasledje ostavio najveći nadrealistički objekat na svetu, čiji exponati provocirajući podsvest svakog posetioca, nikog ne ostavljaju ravnodušnim! Povratak u Ljoret de Mar. Večera. Noćenje.

9. DAN - LJORET DE MAR - TOSSA DE MAR – VINARIJA (DEGUSTACIJA VINA)
Doručak. Napuštanje hotela .Slobodno vreme ili mogućnost fakultativne posete najlepšem letovalištu na Costa Bravi TOSSA DE MAR-u. Srednjevekovni grad opasan zidinama koje datiraju iz 12.veka. Na glavnom ulazu u stari grad nalazi se sahat kula, a unutar zidina je splet uskih ulica sa skulpturom Ave Gardner. Slobodno vreme za šetnju, kupanje, kafu.. u povratku svraćanje u bodegu na degustaciju vina, čuvene španske sangrije i tipičnih suhomesnatih delikatesa po kojima je Španija poznata u svetu. Povratak u Ljoret de Mar. Slobodno vreme do večernjeg polaska za Montecatini Terme.. Noćna vožnja.

10. DAN – MONTECATINI TERME
Dolazak u Montecatini Terme, poznatu italijansku banju koja se nalazi u srcu Toskane. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. Glavna ulica je Corso Mateotti u kojoj se nalaze prodavnice, picerije, barovi i restorani i ujedno naša preporuka da baš ovde popijete makijato i probate italijanske paste. Noćenje.

11. DAN – MONTECATINI TERME – CINQUE TERRE
Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak na celodnevni fakultativni izlet do Cinque Terre - Nacionalnog parka u čijem su sastavu pet živopisnih sela koja su smeštena na strmoj obali levantske rivijere. Na uskom pojasu između stenovitih litica i kamenite obale nastala su mala naselja povezana kozjim stazama u kojima su malobrojni stanovnici uglavnom ribari, vinogradari i pastiri koji žive tradicionalnim životom, izolovani od modernog sveta. U središtu zaliva je Monterosso al Mare sa kućama u obliku kula u spletu uskih ulica, Vernazza, izgradjena na uzvišenju oko Crkve Svete Margarite Antiohijske, Iz 13. veka u stilu Ligurijske gotike. Corniglia se nalazi na brdu okruženim vinogradima, najmanje je i jedino naselje koje se spušta do samog mora. Sa platoa u blizini crkve vide se ostala četiri naselja. Manarola je izgradjena delom uz more, a delom na brdu oko crkve San Lorenzo iz 14. Veka. Riomaggiore, najveće medju ovim naseljima sa oko 1700 stanovnika leži duž potoka Madjore na stenovitim padinama i spušta se ka moru u formi amfiteatra.Slobodno vreme do povratka u Montecatini Terme i nastavka putovanja ka Srbiji. Noćna vožnja.

12. DAN – BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj putovanja.

HOTEL ALEGRIA FENALS MAR 3*superior

Nalazi se na 300 metara od plaže Fenals, do centra Ljoreta se stiže za 15-ak minuta šetnje u blizini hotela se nalazi autobuska stanica koji saobraćaju do centra grada. Hotel sadrži restoran, bar, bazen sa odvojenim delom za decu, bar pored bazena, klimatizovanu TV salu. Svaka ima kupatilo, fen, telefon, SAT TV, klimu. Usluga je na bazi punog pansiona– švedski sto.
*Za dodatne informacije o ponudi kliknite na: Felix travel - Španija leto 2021.
Pročitaj više
 • Prevoz komfornim turističkim autobusom (tv, dvd, ac), prema programu putovanja,
 • Smeštaj na bazi 6 punih pansiona u Ljoret de maru u hotelu sa 3* (ime hotela će biti poznato 10 dana pre putovanja) ili smeštaj u hotelu Alegria Fenals Mar 3* sup (za putnike koji izaberu 2. ponudu sa definisanim imenom hotela),
 • 1 noćenje sa doručkom u Montecatini Termama (ili okolini) u hotelima 3* ili 4* u 1/2 i 1/2+1 sobama,
 • Usluga predstavnika agencije/vodiča,
 • Obilaske gradova prema programu, (Montecatini, Nica, Monte Carlo),
 • Troškove realizacije programa.
Pročitaj više
 • Stanični vaučer 50 rsd po osobi (uplaćuje se u agenciji za polaske iz Beograda),
 • Individualne troškove putnika,
 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Montecatini (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela) - u hotelima sa 2* i 3* - 1 €/noćenju, 4* - 2 €/noćenju,
 • Obaveznu turističku taksu za boravak u Ljoret de maru (plaća se na recepciji hotela-0.5 €/noćenju za hotele 3*, 1€/noćenju za hotele 4*),
 • Medjunarodno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000€). Preporuka agencije je da putnik poseduje ovu vrstu osiguranja. (Putno zdravstveno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),
 • Doplata za jednokrevetnu sobu isključivo na upit,

Fakultativne izlete ( minimum 30 prijavljenih). Usled nepredvidivih okolnosti, redosled izleta može biti promenjen.

 • Cinque Terre 35 €/ deca do 12 god. 20 €,
 • Barselona panoramica” - 25 € / deca do 12 god. -15 € (celodnevni izlet),
 • Barselona magica” - 25 € / deca do 12 god. 15 € (celodnevni izlet),
 • Muzej Salvadora Dalija -25 € / deca do 8 god.- 15 € (cena uključuje: ulaznicu, rezervaciju, autobuski prevoz),
 • Tossa de Mar i bodega (besplatna degustacija vina) -10 €/ deca do 12.god. 5€,
 • Plaža Santa Cristina 5€,

CENA PAKETA IZLETA: 125 € sa popustom 110 € (ne uključuje izlete):

 • Camp Nou - 30 €/ deca do 12 god. -20 € (cena uključuje: ulaznicu, rezervaciju, autobuski prevoz),
 • Flamenko veče ( Tradicionalni ples)- 25 €/ deca do 12 god.15 €,
 • Park Guell - 15 €/deca do 12 god.10 €.
Pročitaj više
  • Vikend putovanja - Severna Italija - Azurna obala - Hoteli
  • Turistička agencija Grand Tours
  • Severna Italija - Azurna obala

   Termin polaska: 31. mart; 26. april i 13. maj | 5 dana

   First Minute - Severna Italija i Azurna obala. Popust 13%. Autobuski prevoz i 3 noćenje sa doručkom (1 noćenje u okolini Verone i 2 noćenje u oblasti San Rema) u hotelima sa 3* za 199 € (po osobi).

  • Stara cena: 229 €

   Popust 13%
   • Autobuski prevoz
    Autobus
   • Hotel
    Hotel
   • Noćenje sa doručkom
    Noćenje
    sa doručkom
  • Nova cena: 199 €
  • Leto 2021, letovanje - Španija - Hoteli
  • Turistička agencija Stephany World Travel
  • Španija

   Termin polaska: 9. i 16. jun; 8. i 15. sepembar | 12 dana

   Leto 2021 - Španija. Popust 60 €! Autobuski prevoz, 1 noćenje sa doručkom u Montekatini Termama i 6 punih pansiona u Ljoret de Maru u hotelima sa 3* za 285 € (polazak 9. juna). Cene za ostale polaske pogledajte u programu.

  • Stara cena: 345 €

   Popust 60 €
   • Autobuski prevoz
    Autobus
   • Hotel
    Hotel
   • Pun pansion
    Pun pansion
   • Noćenje sa doručkom
    Noćenje
    sa doručkom
  • Nova cena: od 285 €
  • Leto 2021, letovanje - Španija - Hoteli
  • Turistička agencija Stephany World Travel
  • Španija

   Termin polaska: Jun - Avgust | 14 dana

   Leto 2021 - Španija. Popust 80 €. Autobuski prevoz, 2 noćenja sa doručkom (po 1 noćenje u Montekatini Termama i Milanu) i 7 punih pansiona u Ljoret de Maru u hotelima sa 3* za 390 € (polazak 22. juna). Cene za ostale polaske pogledajte u programu.

  • Stara cena: 470 €

   Popust 80 €
   • Autobuski prevoz
    Autobus
   • Hotel
    Hotel
   • Pun pansion
    Pun pansion
   • Noćenje sa doručkom
    Noćenje
    sa doručkom
  • Nova cena: od 390 €
  • Metropole i znameniti gradovi - Put oko sveta - Apartmani
  • Turistička agencija Allegra Krstarenja
  • Put oko sveta

   Termin polaska: 26. jul | 28 dana

   Promo ponuda - Put oko sveta. Brodski prevoz, lučke takse i 27 punih pansiona u unutrašnjoj kabini broda Queen Elizabeth za 3145 € (po osobi). Cene za ostale tipove kabina pogledajte u programu.

  • Promo ponuda
   • Prevoz brodom
    Brod
   • Soba
    Soba
   • Pun pansion
    Pun pansion
  • Nova cena: od 3145 €
   • Avionski prevoz
    Avion
   • Hotel
    Hotel
   • Pun pansion
    Pun pansion
  • Nova cena: 690 €