Saznajte prvi
  • Turistička agencija Felix travel

    Felix travel

    Obilićev Venac 18/4.5-4.6, City passage, Beograd

    011/ 405-9956

    061/ 180-6160

    www.felixtravel.rs
  • Andaluzija

    San Remo, Valensija, Malaga, Toremolinos, Kordoba, Sevilja, Granada, Marbelja, Barselona

  • Popust 80 €

  • Kratak opis akcije:

    Prvi maj - Andaluzija. Popust 80 €! Autobuski i brodski prevoz i 6 noćenja sa doručkom (po 1 noćenje u San Remu i Valensiji i 4 noćenja u Toremolinosu) u hotelima sa 3* ili 4* za 599 € (po osobi). Detalje ponude pogledajte u programu putovanja.

  • Termin polaska: 24. april

    Broj dana: 12

    Stara cena: 679 €
    • Autobuski prevoz
      Autobus
    • Prevoz brodom
      Brod
    • Hotel
      Hotel
    • Noćenje sa doručkom
      Noćenje
      sa doručkom
  • Nova cena: 599 €
Prijavi ponudu
1. dan BEOGRAD
Sastanak putnika u 17:30h, na parking Sava centra ( savska strana). Polazak u 18:00h. Noćna i dnevna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i italijanske regije: Furlanija Julija, Veneto, Emilija Romanja, Lombardija, Pijemont i Ligurija. Sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. dan SANREMO
Popodnevni dolazak u Sanremo – jedan od najlepših gradova italijanske rivijere cveća (Riviera dei Fiori). Sanremo je poznat po čuvenom muzičkom festivalu italijanske kancone i festivalu cveća, ali i po čistom azurnom moru, uređenim plažama, blagoj klimi i ljubaznim domaćinima. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Smeštaj u hotel. Obilazak sa vodičem: Ruska crkva, Kazino, Korzo Mateoti, palata (pozorište) Ariston – mesto održavanja muzičkog festivala, srednjovekovni kvart grada, La Pinja... Noćenje.

3. dan SANREMO – MONTPELLIER – VALENSIJA
Doručak. Odjavljivanje iz hotela i nastavak putovanja ka Monpeljeu. Po dolasku razgledanje ovog šarmantnog, univerzitetskog gradića na jugu Francuske. Kraće slobodno vreme za uživanje u Monpeljeu, kafa, ručak... Nastavak putovanja ka Valensiji. Vožnja kroz egzotične predele Azurne obale, Provanse, Pirineja... Dolazak u Valensiju u večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

4. dan VALENSIJA
Dolazak u Valensiju u jutarnjim časovima. Grad smešten na istoku Španije, na obali Sredozemnog mora poznatoj pod nazivom Costa del Azahar ili Obala narandžinog cveta. Treći po veličini španski grad, često ga nazivaju i gradom ruža zbog brojnih parkova i vrtova. Valensija je grad kulture, predivnih plaža, i sjajne zabave. Tu su restorani u kojima se može probati najukusnija španska hrana, kafići idealni za opuštanje i odmor . Informativna šetnja sa vodičem: La plaza de la Virgin,El Cathedral. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Naša preporuka da ručate u nekom od brojnih tapas barova, ili u šetnji živahnim ulicama Barrio del Carmen. Noćenje.

5. dan MALAGA - TORREMOLINOS
Dolazak u Malagu u jutarnjim satima. Filmski nestvarno pred nama se otvara bajkovit planinski predeo Andaluzije. Sa upoznavanjem lepota Andaluzije počinjemo sa posetom njenoj primorskoj lepotici, Malagi. Po dolasku, razgled: Aduana, rimske ruševine, Alkasaba, Pikasov muzej, katedrala „La Manquita“, trg Pza de la Constitucion, šoping avenija Marques de Larios, trg Pza Marina. Slobodno vreme. Nastavak ka čuvenom letovalištu na Costa del Sol “obali sunca“ – TOREMOLINOSU, poznatom po 7km dugoj peščanoj plaži, a proslavljeno i promovisano veličinama poput Ave Gardner, Grejs Keli, Marlon Branda i dr. Razgledanje grada, smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

6. DAN 29.04. – TORREMOLINOS – KORDOBA
Doručak. Slobodan dan uz mogućnost odlaska na fakultativni izlet u Kordobu.
Kordoba je mistično mesto koje će vas momentalno vratiti u prošlost isprepletenu kulturom i tradicijom tri verske zajednice, muslimanske, hrišćanske i jevrejske, koja je svoj najviši domet doživela u 10. veku, kada je Kordoba bila najznačajniji centar nauke, umetnosti i kulture u Evropi. Po dolasku, razgled: rimski most, kula Kalaora, ostaci mavarskih vodenica, Meskita (mogućnost fakultativnog ulaska grupe uz rezervaciju), jevrejska četvrt sa sinagogom… Slobodno vreme. Povratak u Toremolinos. Noćenje.

7. dan TORREMOLINOS – SEVILJA
Doručak. Slobodan dan, uz mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet u Sevilju. Sevilja je danas prestonica Andaluzije, čija arhitektura i dalje svedoči o tome da je nekada bila najbogatiji i najlepši grad Španije, a iza svakog ugla i dalje se oseti doba „zlatne groznice“. Po dolasku, razgled: Park Marije Luize sa ansamblom paviljona izgrađenih za Svetsku izložbu iz 1929. i impresivnim Španskim trgom, palata San Telmo, Zlatna kula, arena Maestranza, kraljevska palata Real Alcazar (mogućnost fakultativnog ulaska grupe uz rezervaciju), katedrala (Kolumbov grob) i Hiralda... slobodno vreme u istorijskom srcu grada, uz mogućnost fakultativne vožnje brodom Gvadalkivirom, ispod mostova Sevilje, odakle se pruža pogled na četvrti Triana, ostrvo La Cartuja na kojem je održana 2. Svetska izložba u Sevilji 1992.god. Povratak u Toremolinos. Noćenje.

8. dan TORREMOLINOS – GRANADA
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna posete Granadi. Vožnja duž obale Costa Tropical i veličanstvenih vrhova najviše planine kontinentalne Španije, Sijera Nevade. Dolazak u grad, u kojem je mavarska Španija doživela najblistaviji sjaj, a čijim je osvajanjem nastala Španija kakvu danas poznajemo.Uverite se zašto je nastala kovanica: „Ko nije video Granadu, nije video ništa“... Po dolasku u GRANADU, razgled: Alhambra, trg Pza del Humilladero, Puerta Real, trgovi Pza del Carmen, Pza Isabel Catolica, kraljevska kapela ( u kojoj su sahranjeni Izabela i Fernando), Pza Nueva i Pza Santa Ana... slobodno vreme do polaska, uz preporuku da prošetate Albaicin-om, posetite najslavniji spomenik u Granadi – Alhambru i/ili kraljevsku kapelu. Povratak u Toremolinos. Noćenje.

9. dan TORREMOLINOS - MARBELLA
Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje prtljaga. Slobodno vreme u Torremolinosu do polaska za Barselonu ili mogućnost fakultativne posete Marbelji, koja je stekla reputaciju ekskluzivnog letovališta još 1950.godine. Marbelja se može pohvaliti svojim starim gradom, u čijem se srcu nalazi Trg Narandži koji je okružen starim arapskim zidom, a tu je i bista kralja Huana Karlosa I.Eazgled grada. Slobodno vreme do povratka u Torremolinos. Nastavak putovanja ka Barseloni. Noćna vožnja.

10. dan BARSELONA
Dolazak u Barselonu u jutarnjim časovima, po dolasku pešačko razgledanje sa vodičem: Trg Katalonije, šetaliste Las Ramblas, luka De la Paz, kolumbov spomenik, Barrio gotioco (gotska četvrt u kome se nalazi katedrala La Seu). Slobodno vreme za uživanje u još jednom biseru španske turističke ponude, do ukrcavanja na brod. U večernjim časovima ukrcavanje na brod, nastavak putovanja ka Civitavecchia (Italija).

11. DAN CIVITAVECCHIA
Uplovjavanje u luku. Civitavecchia je italijanska luka koja je vekovima bila utočište brodovima. Rimljani su je nazvali Centumcellae. Nastavak putovanja polaska za Srbiju.

12. DAN BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj putovanja!

HOTEL TENT TORREMOLINOS 3*, Toremolinos

Smešten u centru Toremolinosa. Sve sobe su klimatizovane, 1/2 i 1/3, poseduju sopstveno kupatilo i TV. Gosti mogu koristiti javni salon i teretanu. Doručak je na bazi švedskog stola.

HOTEL OLYMPIA EVENTS & SPA 4*, Valensija

Moderan hotel Olimpia nalazi se u delu grada Alboraja, preko puta metro stanice,sto vam omogućava da stignete u centar Valensije za 10 minuta. Prostrane sobe hotela Olimpia opremljene su televizorima sa ravnim ekranom i klimatizovane su. U sobama imate besplatan bežični internet. Doručak je na bazi švedskog stola ili manjeg kontinentalnog doručka.
*Za detaljne informacije o First Minute ponudi kliknite na: Felix travel - Andaluzija Prvi maj.
Pročitaj više
  • Prevoz komfornim turističkim autobusom (klima,dvd., audio oprema) prema programu putovanja,
  • Karte za brod (sa brodskim taksama) na relaciji Bari-Drač (u 1/2, 1/3 kabinama sa sopstvenim tušem i toaletom),
  • Smeštaj na bazi 1 noćenje sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama u Sanremu u hotelu 3*,
  • Smeštaj na bazi 1 noćenje sa doručkom u Valensiji Olympia hotel Events & Spa 4* 1/2 i 1/3 sobama,
  • Smeštaj na bazi 4 noćenja u 1/2 i 1/3 sobama u hotelu Tent u Torremolinosu 3* u na bazi noćenja sa doručkom,
  • Kartu za brod na relaciji Barselona - Civitavecchia u 1/2 i 1/3 kabinama,
  • Usluge predstavnika agencije - licenciranog vodiča,
  • Obilaske prema programu putovanja (Monpelje, Valensija, Malaga, Barselona) uz napomenu da obilasci ne obuhvataju ulaznice ni za jedan lokalitet; putnici, npr. zainteresovani za obilazak Alhambre, koja predstavlja najposećeniji lokalitet u Španiji, moraju blagovremeno individualno preko interneta obezbediti ulaznicu, i to u terminu između 13h i 16h, kako ne bi propustili deo razgleda. Postoji mogućnost da agencija obezbedi grupne ulaznice,
  • Troškove realizacije programa.
Pročitaj više
  • Individualne troškove putnika,
  • Boravišne takse u Sanremu i to u iznosu: - (plaća se na recepciji hotela 1.5€ / noćenju po osobi - hotel 3*) kao i eventualnu boravišnu taksu u Valensiji i Toremolinosu; u momentu objavljivanja ovog programa regija Andaluzija je nije uvela; ukoliko se do realizacije programa uvede turistička taksa u Andaluziji tj. Torremolinosu i Valensiji putnici će pre polaska o tome biti obavešteni, kao i o tačnom iznosu koji se na to ime plaća recepciji hotela,
  • Doplata za 1/1 sobu 195 € - isključivo na upit,
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje,

FAKULTATIVNI IZLETI:

  • MARBELJA 20€/deca 10€ (prevoz, razgled bez ulaznica za lokalitete),
  • SEVILJA 50€ odrasli / 25€ deca do 12 god. (prevoz, razgled bez ulaznica za lokalitete),
  • KRSTARENJE GVADALKIVIROM, SEVILJA – 20€ odrasli /10€ deca do 12 god. Na upit *,
  • ULAZAK U KRALJEVSKU PALATU REAL ALCAZAR - na upit *,
  • KORDOBA (prevoz, razgled bez ulaznica za lokalitete) – 45€ odrasli / 25€ deca do 12 god,
  • MOGUĆNOST FAKULATIVNE POSETE KATEDRALI LA MESKITA - na upit *,
  • MOGUĆNOST FAKULTATIVNE POSETE KATEDRALI U SEVILJI - na upit *,
  • GRANADA 50€ odrasli / 30€ deca do 12 god. (prevoz, razgled bez ulaznica za lokalitete),
  • MOGUĆNOST FAKULTATIVNE POSETE ALHAMBRI *- PRIJAVE U AGENCIJI,
  • Cena paket izleta (osim za izlete sa *) - 155€.
Pročitaj više
    • Prolećna putovanja - Italija - Španija - Francuska - Hoteli
    • Turistička agencija Plana Tours
    • Italija - Španija - Francuska

      Termin polaska: 27. april | 10 dana

      Prvi maj - Italija, Španija i Francuska. Popust 30 €! Autobuski prevoz i 5 noćenja (3 polupansiona u hotelu Don Juan 4* u Ljoret de Maru i po 1 noćenje sa doručkom u hotelima sa 2*+ i 3* u Nici i Lido di Jesolu) za 399 € po osobi.

    • Stara cena: 429 €

      Popust 30 €
      • Autobuski prevoz
        Autobus
      • Hotel
        Hotel
      • Polupansion
        Polupansion
      • Noćenje sa doručkom
        Noćenje
        sa doručkom
    • Nova cena: 399 €
    • Leto 2024, letovanje - Španija - Hoteli
    • Turistička agencija Eta Turs
    • Španija

      Termin polaska: Jun - Septembar | 13 dana

      Leto 2024 - Španija. Kompletan cenovnik za sve termine polazaka i hotele Alegria Mariner 4* i Alegria Sun Village 4* pogledajte putem linka u programu putovanja.

    • Leto 2024
      • Autobuski prevoz
        Autobus
      • Hotel
        Hotel
      • Polupansion
        Polupansion
      • Noćenje sa doručkom
        Noćenje
        sa doručkom
    • Prolećna putovanja - Andaluzija - Hoteli
    • Turistička agencija Eta Turs
    • Andaluzija

      Termin polaska: 24. april | 12 dana

      Prvi maj - Andaluzija. Popust 12%! Autobuski i brodski prevoz i 6 noćenja sa doručkom (po 1 noćenje u San Remu i u Valensiji i 4 noćenja u Toremolinosu) u hotelima sa 3* za 599 € (po osobi).

    • Stara cena: 679 €

      Popust 12%
      • Autobuski prevoz
        Autobus
      • Prevoz brodom
        Brod
      • Hotel
        Hotel
      • Noćenje sa doručkom
        Noćenje
        sa doručkom
    • Nova cena: 599 €
    • Vikend putovanja - Barselona - Hoteli
    • Turistička agencija Plana Tours
    • Barselona (Španija) - Hotel 3*

      Termin polaska: Više termina polazaka | 3 noćenja

      First Minute - Barselona. Popust 30 €! Avio prevoz, aerodromske takse, transferi i 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* za 639 €, po osobi (polazak 30. maja). Cene za sve polaske pogledajte u programu putovanja.

    • Stara cena: 669 €

      Popust 30 €
      • Avionski prevoz
        Avion
      • Hotel
        Hotel
      • Noćenje sa doručkom
        Noćenje
        sa doručkom
    • Nova cena: od 639 €
    • Prolećna putovanja - Zapadni Mediteran - Apartmani
    • Turistička agencija Allegra Krstarenja
    • Zapadni Mediteran

      Termin polaska: 20. april | 7 dana

      Krstarenje zapadnim Mediteranom - Popust 10%! Autobuski i brodski prevoz, lučke takse i 5-dnevno krstarenje na bazi punog pansiona u unutrašnjoj kabini na brodu Costa Pacifica za 539 € (po osobi). Cene za sve kabine pogledajte u programu.

    • Stara cena: 599 €

      Popust 10%
      • Autobuski prevoz
        Autobus
      • Prevoz brodom
        Brod
      • Soba
        Soba
      • Pun pansion
        Pun pansion
    • Nova cena: od 539 €
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio vaše korisničko iskustvo.