Za bezbrižno letovanje
Saznajte prvi
 • Turistička agencija Olympic Travel

  Olympic Travel

  Makedonska 30, Beograd

  011/ 655-5030

  034/ 617-0600

  www.olympic.rs
 • Bečići (Crna Gora)

  Hoteli 4* i 5*

 • Popusti do 20%
 • Kratak opis akcije:

  Leto 2022 - Bečići. First Minute popusti do 20%! Kompletan cenovnik sa popustima uračunatim u cene za hotele sa 4* i 5* pogledajte putem linka u programu putovanju.

 • Termin polaska: Avgust - Decembar

  Broj noćenja: 2 i više

  • Sopstveni prevoz
   Sopstveni
   prevoz
  • Hotel
   Hotel
  • Više vrsta usluge
   Više vrsta
   usluge
Prijavi ponudu
HOTEL FALKENSTEINER 4*

- First Minute popust 10% za rezervacije do 12. avgusta.
- Dodatna akcija: GRATIS smeštaj za dvoje dece do 12 godina u superior sobi i do 18 godina u junior suite sobi.

Falkensteiner hotel Montenegro je hotelski kompleks jedinstvene lokacije, odakle se pruža jedan od najlepših pogleda na veliku plažu u Bečićima i Jadransko more. Gostima ovog hotela okruženog zelenilom obezbeđen je odmor u miru i opuštajućoj atmosferi. Smešten je na izlasku iz Bečića prema Rafailovićima, živopisnom pejzažu mediteranskog zelenila, na brežuljku sa kojeg se pruža pogled na pučinu Jadranskog mora. Ima više barova i restorana različitog tipa, od snack restorana na plaži, aperitiv bara na panoramskoj terasi pored bazena, do ekskluzivnog a la carte restorana. Hotel u svom sastavu ima wellness centar, koji nudi sadržaje i usluge kao što su: bazen, saune, fitness, razne vrste masaža, spa tretmani, tretmani lica, manikir, pedikir. U toku letnje sezone hotel organizuje dečiju i animaciju za tinejdžere, dnevni animacijski program za odrasle, sportsku animaciju, kao i večernju za decu i odrasle.Mogućnost rekreacije i sportskih aktivnosti postoji u sklopu otvorenog sportskog igrališta za košarku, odbojku i mali fudbal. Od dodatnih sadržaja hotel nudi internet centar, ronilački klub, casino, suvenirnicu, knjižaru, butik i frizerski salon.

HOTEL MONTENEGRO BEACH RESORT 4 *

- First Minute popust do 20%.
- Dodatna akcija: GRATIS smeštaj za dvoje dece do 12 godina, važi za rezervacije do 15. avgusta i period boravka: od 27. avgusta do 31. oktobra.

Savremeni hotel visokog kvaliteta. Odličan je izbor za porodični odmor. U ovom hotelu, stvoren je ambijent bezbrižnog odmora punog radosti uz komforne sobe koje imaju dovoljno prostora za dečji krevetac, uz zdravu, organsku hranu i piće od domaćih proizvođača, animatore i mnoštvo prilika za uživanje i zabavu. Nalazi se u mestu Bečići, pored poznate velike plaže. Uz restoran, aperitiv bar, caffe poslastičarnicu, internet kutak u lobby baru, frizerski salon i vešeraj, ponuda hotela dopunjena je sadržajima kao što su; TV, profesionalna bilijar sala, kongresni centar sa tri sale, wellness centar u okviru koga rade jedan zatvoreni i tri manja otvorena bazena, sauna, tursko kupatilo i jacuzzi. Medical centar koji nudi profesionalne masaže, i piano sala obogatili su i učinili raznovrsnijom ponudu ovog hotela, čiji gosti takodje mogu koristiti i hotelsku plažu pored koje se nalaze Tequila bar i Express restoran.

HOTEL SPLENDID CONFERENCE & SPA 5*

- First Minute popust do 20%.
- Dodatna akcija: GRATIS smeštaj za dvoje dece do 12 godina, važi za rezervacije do 15. avgusta i period boravka: od 27. avgusta do 31. oktobra.

Smešten na samoj obali prozirnog Jadranskog mora u Bečićima, hotel Splendid čini izuzetan spoj prirodnih lepota sa prefinjenim komforom. U nastojanju da se stvori utočište koje će odslikavati lepotu Crne Gore, vodilo se računa o svakom detalju. Od živopisnih vrtova i travnjaka, do elegantnog ulaza i prijatnog prostora recepcije, čula će uživati dok se pred njima razotkriva sjaj velelepnog Splendida. Mnogobrojne poznate ličnosti iz celog sveta bili su gosti ovog prestižnog hotela. Nalazi se na samoj obali mora uz sopstvenu plažu. Za uživanje u vrhunskim jelima i pićima, na raspolaganju su glavni restoran sa terasom i izuzetnim Show cooking buffet stilom. Tu su još lobi bar, aperitiv bar u banket zoni, cigaret & vinski salon, bazen bar, eksluzivni restoran sa pogledom na more, plažni bar i restoran i wellness bar. Konferencijski centar je opremljen najsavremenijim uredjajima za održavanje svih vrsta sastanaka, konferencija , prezentacija… Gosti hotela besplatno koriste garažu, ležaljke i suncobrane na hotelskoj plaži. Gosti koji se odluče za boravak u hotelu Splendid mogu koristiti i prevoz helikopterom jer je ovo jedini hotel na crnogorskoj obali koji ima heliodrom.
*Kompletan cenovnik sa popustom uračunatim u cene pogledajte klikom na: Olympic Travel - Bečići leto 2022.
Pročitaj više
 • Smeštaj u hotelu,
 • Navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.
Pročitaj više
 • Prevoz,
 • Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja,
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).
Pročitaj više