Saznajte prvi
 • Glavni gradovi Evrope

  Kopenhagen, Stokholm, Hamburg, Amsterdam, London, Pariz, Lisabon, Barselona, Marsej, Milano

 • Popust 10%
 • Kratak opis akcije:

  Glavni gradove Evrope - Popust 10%. Avio prevoz i takse, transferi, lučke takse i 15-dnevno krstarenje na bazi punog pansiona na brodu Costa Magica od 1169 €, po osobi. Ostale cene pogledajte u programu.

 • Termin polaska: 31. avgust

  Broj dana: 15

  Stara cena: 1299 €
  • Avionski prevoz
   Avion
  • Prevoz brodom
   Brod
  • Hotel
   Hotel
  • Soba
   Soba
  • Pun pansion
   Pun pansion
 • Nova cena: od 1169 €
Prijavi ponudu
*Aerodromske takse su uključene u cenu!
*Lučke takse su uključene u cenu (vrednost 200 €)!
*Pun pansion na brodu je uključen u cenu!

Avio prevoz i takse, transferi, lučke takse i 15-dnevno krstarenje na bazi punog pansiona na brodu Costa Magica, po osobi:
- unutrašnja kabina - 1169 € (stara cena 1299 €)
- prozorska kabina - 1349 € (stara cena 1499 €)
- balkonska kabina - 1529 € (stara cena 1699 €)

31. 08 Crna Gora - Dubrovnik - Stokholm
Okupljanje grupe u Baru i transfer do aerodroma Čilipi u Dubrovniku. Let Norwegian Air DY4334 na relaciji Dubrovnik – Stokholm sa poletanjem u 10:10h. Nakon sletanja na Aerodrom Arlanda u 13:05h i obavljenih graničnih formalnosti, panoramsko razgledanje Stokholma, transfer do luke i ukrcaj na brod u popodnevnim satima. Nakon obavljenih ukrcajnih formalnosti i smeštanja u vaše kabine, možete večerati na 9-oj palubi u buffet restoranu Bellagio. Brod noći u luci.

01. 09 Stokholm, Švedska
Stokholm se smestio na 14 ostrva povezanih sa 57 mostova, a vodene površine i zelenilo su na sve strane. Gamla Stan je srednjevekovni deo grada, sa krivudavim uličicama i lepim građevinama, a Muzej Vasa i čuveni brod sa početka XVII veka su najveće atrakcije grada. Kraljevska palata i Gradska kuća Stokholma su od posebne važnosti za Kraljevinu Švedsku. Isplovljavanje iz prestonice Švedske je vrhunski doživljaj za sva čula. Stokholmski arhipelag je sastavljen od 25.000 ostrvaca i ostrva između kojih mirno plovi naš brod u popodnevnim satima, pružajući nam nezaboravan zalazak sunca. Isplovljavanje u 16:00h.

02.09. Dan na moru
Costa Magica je brod porinut 2004. godine i dugačak je 273m, sa kapacitetom od 3470 putnika o kojima se brine posada od 1090 članova. Costa Magica nudi mnogo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: četiri restorana, četiri bazena (jedan sa pokretnim krovom), pet đakuzija, teretanu, sportske terene za košarku i odbojku... Za najmlađe, odvojen je poseban deo samo za njihovu igru i zabavu. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se pozorište na tri nivoa, diskoteka, kazino, 11 barova i salona, cigar bar i piano bar. Gostima na brodu je dostupno 13 od ukupno 17 paluba, sa ukupno 1358 kabina za smeštanje putnika.

03. 09 Kopenhagen, Danska Dolazak 10:00h - Polazak 18:00h
Danci važe za najsrećniji narod u Evropi, a Kopenhagen je veoma živa prestonica njihove zemlje koja u korenu svog naziva nosi značenje "Trgovačka luka". Najposećenija mesta su dražesna Mala sirena koja je i simbol grada, i živopisna luka Nyhavn, sa divnim fasadama i brojnim brodićima. U srcu starog grada su se smestile palate Cristianborg koja je danas Parlament Kraljevine Danske, a Amalienborg je kraljevska rezidencija i prepoznatljiva je po kraljevskoj gardi. Nedaleko od Kopenhagena se nalazi i dvorac Kronborg, koji je bio inspiracija Šekspiru za dvorac Elsinor kraljevića danskog Hamleta. I dok je Kopenhagen jedan od najskupljih gradova na svetu, istovremeno, ovaj grad je i jedan od gradova sa najvišim standardom života i zajedno sa švedskim Malmeom, čini jednu od najrazvijenijih oblasti u Evropskoj uniji (Oresund regija).

04.09. Dan na moru

05.09. Amsterdam, Holandija Dolazak 08:00h - Polazak 18:00h
Malo ribarsko selo iz XII veka podignuto na brani na reci Amstel po kojima je i dobio ime Amsterdam, svoj Zlatni period je doživelo tokom XVII veka kada postaje jedan od najznačajnijih gradova Evrope, iz čije se Gradske kuće upravljalo dalekim kolonijama i trgovalo i ratovalo sa celim svetom. Današnji izgled grada sa nizovima kanala i zbijenim građanskim palatama bogatih trgovaca, oblikovan je upravo u tom Zlatnom periodu Holandije. Danas se Amsterdam ponosi sa bogatim kulturnim nasleđem i zanimljivim Rajks muzejom u kojem se izlaže Rembrantova "Noćna straža", kao i Muzejom Van Gog u kojem se čuva 200 njegovih slika. Amsterdam je i danas lučki grad koji odiše posebnom kosmopolitskom atmosferom koja se oseća u veoma raznolikom stanovništvu, a tu su i nezaobilazna četvrt "Crvenih fenjera" i brojni "coffee shop-ovi" u kojima se kafa zapravo i ne prodaje...

06. 09 Harič, Velika Britanija Dolazak 08:00h - Polazak 18:00h
Harič je lučki grad sa oko 20 hiljada stanovnika na obali Severnog mora u oblasti Eseks. Posete kruzera ovom mestu postaju sve učestalije zbog blizine Londona i mogućnosti organizovanja izleta do te prestonice sveta. Ovaj mali grad veoma je bogat arhitekturom i veliki broj građevina se "krije" iza fasada iz XVIII veka, a veliki broj postojeće srednjevekovne stukture grada su privatne kuće. U Hariču se nalazi i Crkva Svetog Nikole koja je rađena u gotskom stilu, jedan od simbola grada čuveni svetionik iz 1818. godine, kao i bioskop iz 1911. godine koji je u potpunosti očuvan i još je u funkciji, kao i Pier Hotel koji, sa bogatom istorijom, datira još iz 1860. godine.

07.09 Avr, Francuska Dolazak 08:00h - Polazak 19:00h
Avr se nalazi u regiji Normandija na severozapadu zemlje i druga je najveća luka Francuske, posle Marseja. Grad je smešten na desnoj obali ušća reke Sene u kanal Lamanš i broji oko 180 hiljada stanovnika. Grad je teško stradao u bombardovanju i borbama pri iskrcavanju u Normandiju u finalnim danima Drugog svetskog rata. Centar grada je rekonstruisan posle rata, ali je veći deo ponovo sagrađen u stilu moderne arhitekture. Zbog svoje originalne betonske arhitekture, Avr je na listi UNESCO-a, a "Muzej Lepih Umetnosti Andre Malro" poseduje drugu najznačajniju kolekciju impresionističkog slikarstva u Francuskoj. Avr je često u programima kruzera jer je moguće organizovati izlet do Pariza.

08.09. Dan na moru

09.09 Vigo, Španija Dolazak 10:00h - Polazak 18:00h
Vigo se nalazi u estuaru Ria de Vigo na obali Atlantskog okeana u regiji Galicija i severozapadnom delu Kraljevine Španije. U svom širem području broji nešto manje od 500 hiljada stanovnika. Zbog čestih pomorskih napada Vikinga i Engleza, a čak je i turska flota jednom stigla do ovih obala, Vigo je sredinom XVII veka ograđen zidinama, a tada je sagrađena i Kastrova tvrđava čiji ostaci i danas stoje. "Kapija do Atlantika", kako se drugačije naziva ovaj grad, takođe je i grad snova za ljubitelje hrane iz mora jer u Galiciji more je život. Očuvano staro gradsko jezgro je stvoreno za šetnje i obilaske, a čuvena je ulica Rúa de Pescadería, što u prevodu značu Ulica Ribe, u kojoj se prodaju sveži morski proizvodi. Grad ima i popularnu peščanu plažu, Playa de Samil, koja je dugačka skoro dva kilometra.

10. 09 Lisabon, Portugal Dolazak 09:00h - Polazak 14:00h
Lisabon se smestio na estuaru reke Težo tako da je priroda podarila ovom gradu prirodnu luku uveliko zaštićenu od uticaja Atlantika. Zbog tako dobrih prirodnih uslova, bilo je predodređeno da na ovom mestu nastane jedan od najznačajnjih lučkih gradova u istoriji sveta. Čuvena je četvrt Alfama u kojoj je nastao fado, tradicionalna portugalska muzika. U četvrti Belem se nalaze neki od simbola Lisabona i celog Portugala: Belemski toranj, zatim Spomenik otkrićima sa velikom kartom sveta i Jeronimski manastir u kojem je sahranjen Vasko de Gama, najčuveniji Portugalac svih vremena. Baixa i Chiado su centralne zone Lisabona, uglavnom obnovljene posle velikog zemljotresa iz 1755. godine. Tu se nalaze najlepši trgovi Lisabona, palate i spomenici. Ne propustite isplovljavanje iz Lisabona i prolazak ispod Mosta 25. april, kao i trenutak isplovljavanja iz reke Težo i uplovljavanje u Atlantski okean.

11.09. Dan na moru

12.09. Barselona, Španija Dolazak 12:00h - Polazak 20:00h
Barselona važi za najprivlačniji grad Mediterana. Milioni turista dolaze u prestonicu Katalonije u potrazi za arhitektonskim delima jedinstvenog Gaudija, da se dive neverovatnim oblicima Crkve Sagrada Familia i zgrada Casa Batllo i La Pedrera. Zaljubljenici u fudbal dolaze u nadi da će sresti neku od zvezda FK Barselona ili samo da kupe neki Barsin suvenir. Prošetajte pešačkom ulicom Ramblas i kroz Gotičku četvrt i zaljubite se u posebnu kosmopolitsku atmosferu ove sredozemne prestonice.

13. 09 Marsej, Francuska Dolazak 08:00h - Polazak 17:00h
Marsej je drugi grad po veličini u Francuskoj i jedna od najvažnijih luka na Sredozemlju. Često se opisuje epitetom "Vrata Orijenta" zbog brojne afričke i bliskoistočne populacije. To je grad velikih etničkih i verskih različitosti koje se prepliću i čine da se osećate kao na raskrsnici Evrope, Afrike i Azije. Pogled na grad sa brda na kojem se nalazi Katedrala Notre Dame de la Garde je spektakularan, jednim pogledom možete obuhvatiti istoriju staru 26 vekova, uz neverovatno plavetnilo mora i neba. Centralne ulice grada i Stara luka su nedavno renovirane i sad sijaju punim sjajem.

14. 09 Savona - Milano - Tirana - Crna Gora
Nakon doručka, iskrcavanje sa broda i vožnja autobusom prema Milanu. U zavisnosti od vremena iskrcavanja i vremena leta, razgledanje i slobodno vreme u Milanu. Transfer do aerodroma. Let Blue Panorama BV2220 na relaciji Milano - Tirana sa poletanjem u 19:30h i očekivanim vremenom sletanja u 21:25h. Transfer do Crne Gore. Kraj putovanja.
*Za detaljne informacije kliknite na: Allegra Krstarenja - Glavni gradovi Evrope
Pročitaj više
 • Avio karte Dubrovnik - Stokholm i Milano - Tirana sa uključenim aerodromskim taksama,
 • Svi transferi aerodrom - luka - aerodrom,
 • Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja,
 • 15-dnevno krstarenje na brodu Costa Magica (kabine na brodu sa tuš/WC, klima, sef, TV, fen, peškiri), puni pansion sa raznovrsnim jelima, voda, kafa, čaj, užina, kapetanova gala večera sa posebnim menijem, bazeni, đakuzi, fitness centar, diskoteka, pozorište, raznovrsne dnevne aktivnosti, usluga ukrcaja i iskrcaja ličnog prtljaga,
 • Lučke takse u iznosu od 200,00 €.
Pročitaj više
 • Napojnice za brodsko osoblje su obavezne i plaćaju se na brodu; 140 € po osobi za čitavo krstarenje i 70 € za decu starosti 4-14 godina (Brodar može naknadno promeniti iznos napojnica.),
 • Individualni troškovi,
 • Fakultativni izleti,
 • Lična potrošnja (alkoholna i sva druga pića, koje naručujete u baru/restoranu, usluga perionice rublja, zdravstveni tretmani i tretmani lepote, usluga frizerskog salona, telefonski pozivi i internet),
 • Zdravstveno osiguranje,
 • Troškovi izdavanja svih potrebnih viza.
Pročitaj više
Last Minute Rent a Car
  • Metropole i znameniti gradovi - Pariz - Hoteli
  • Turistička agencija Viva Travel
  • Pariz

   Termin polaska: Više termina polazaka | 9 dana

   Pariz - Popust do 8%! Autobuski prevoz i 4 noćenja sa doručkom (1 noćenje u Pragu i 3 noćenja u Parizu) u hotelima sa 2* i 3* za 219 € (polazak 3. avgusta). Cene za ostale polaske pogledajte u programu.

  • Stara cena: 239 €

   Popust do 8%
   • Autobuski prevoz
    Autobus
   • Hotel
    Hotel
   • Noćenje sa doručkom
    Noćenje
    sa doručkom
  • Nova cena: od 219 €
  • Metropole i znameniti gradovi - Baltičko more - Apartmani
  • Turistička agencija Allegra Krstarenja
  • Baltičko more

   Termin polaska: 9. avgust | 10 dana

   Last Minute - Baltičko more. Lučke takse i 10 - dnevno krstarenje na bazi punog pansiona u unutrašnjoj kabini na brodu Norwegian Getaway za 1249 €, po osobi. Ostale cene pogledajte u programu.

  • Promo ponuda
   • Prevoz brodom
    Brod
   • Soba
    Soba
   • Pun pansion
    Pun pansion
  • Nova cena: od 1249 €
  • Metropole i znameniti gradovi - Zapadni Mediteran - Hoteli
  • Turistička agencija Allegra Krstarenja
  • Zapadni Mediteran

   Termin polaska: 28. septembar | 9 dana

   Krstarenje zapadnim Mediteranom - Popust 10%! Avio prevoz, aerodromske i lučke takse, transferi, 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u Đenovi i 7 punih pansiona u unutrašnjoj kabini na brodu MSC Bellissima od 989 €. Ostale cene pogledajte u programu.

  • Stara cena: 1099 €

   Popust 10%
   • Avionski prevoz
    Avion
   • Prevoz brodom
    Brod
   • Hotel
    Hotel
   • Soba
    Soba
   • Pun pansion
    Pun pansion
  • Nova cena: od 989 €
  • Metropole i znameniti gradovi - Milano - Hoteli
  • Turistička agencija Oktopod travel
  • Milano

   Termin polaska: 25. jul i 22. avgust | 5 dana

   Last Minute - Milano. Popust 10%! Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Milanu za 89 € (po osobi).

  • Stara cena: 99 €

   Popust 10%
   • Autobuski prevoz
    Autobus
   • Hotel
    Hotel
   • Noćenje sa doručkom
    Noćenje
    sa doručkom
  • Nova cena: 89 €
  • Metropole i znameniti gradovi - Milano - Hoteli
  • Turistička agencija Viva Travel
  • Milano

   Termin polaska: Više termina polazaka | 5 dana

   Milano - Popust do 13%! Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Milanu za 79 € (polazak 8. avgusta). Broj soba na akciji je ograničen! Cene za ostale polaske pogledajte putem linka u programu.

  • Stara cena: 89 €

   Popust do 13%
   • Autobuski prevoz
    Autobus
   • Hotel
    Hotel
   • Noćenje sa doručkom
    Noćenje
    sa doručkom
  • Nova cena: od 79 €