Saznajte prvi
 • Krf (Grčka)

  Više različitih objekata

 • First Minute
 • Kratak opis akcije:

  Leto 2019 - Krf (Kavos). First Minute popusti uračunati u cene. Autobuski prevoz i 9 noćenja u 1/4 apartmanu Kouris za 179 € (po osobi). Cenovnik za sve termine i objekte pogledajte putem linka u programu.

 • Termin polaska: Jul - Avgust

  Broj noćenja: 9

  • Autobuski prevoz
   Autobus
  • Apartman
   Apartman
  • Studio
   Studio
  • Noćenje
   Noćenje
 • Nova cena: od 179 €
Prijavi ponudu
STUDIOS THALIA
- Autobuski prevoz i 9 noćenja u 1/2 studiju, po osobi: 199 €.
U ponudi je smeštaj u 1/3 studiju, 1/4 i 1/5 apartmanu.

APARTMANI KOURIS
- Autobuski prevoz i 9 noćenja u 1/4 apartmanu, po osobi: 179 €.

APARTMANI MYTHOS
- Autobuski prevoz i 9 noćenja u 1/2 studiju, po osobi: 219 €.
U ponudi je smeštaj u 1/3 studiju i 1/4 apartmanu.

1. DAN (SRBIJA)
Polazak u 17:00h iz Beograda i u 15:00h iz Novog Sada (minimum od 25 osoba za garantovani polazak iz Novog Sada) sa dogovorenog mesta (obaveza putnika je da proveriti dva dana pred polazak tačnu lokaciju i vreme polaska). Vožnja preko Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2 – 10. DAN (KAVOS)
Posle noćne vožnje, sledi dolazak u luku Igumenica i prelazak trajektom do grada Lefkimi, odakle se upućujemo u naše krajnje odredište – neverovatni Kavos! Smeštaj grupe i upoznavanje sa mestom boravka... Biser Jonskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Blaga klima, prelepi pejzaži, duboko plavo more, obilje skrivenih plaža i uvala, mogućnost mnogobrojnih izleta, tradicionalna jela i muzika… obećavaju prelep odmor. S druge strane, biće vam sasvim jasno zašto je Kavos jedna od poznatijih prestonica grčke zabave. Veliki broj mladih iz cele Evrope pravi svake godine fantastičnu atmosferu, i zahvaljujući mnogim cocktail, beach, boat, kao i mnogobrojnim tematskim žurkama, doživećete vrhunac zabave tokom našeg boravka na ostrvu! Pripremili smo i obilaske najlepših plaža na celom Krfu na koje ćemo preneti dobru zabavu i raspoloženje iz Kavosa. Tu su i rajska ostrva koja se moraju posetiti - Paxos i Antipaxos! Često se ističu kao jedna od najbolje čuvanih tajni Evrope, jer masovni turizam još uvek nije umešao svoje prste u značajnoj meri. Ostrva su krečnjačke građe, što znači da vas očekuje beli pesak, tirkizno plavo, bistro i toplo more.. Ono što se svakako ne propušta prilikom boravka na ovom ostrvu je poseta glavnom gradu gradu, Krfu, koji će vas na trenutak vratiti kroz vreme i prilikom posete Srpskoj kući i ostrva Vido bliže upoznati sa srpskom istorijom vezanom za ovaj grad.

11. DAN (GRČKA - MAKEDONIJA)
Posle napuštanja soba i slobodnog vremena za šoping, krećemo nazad ka Beogradu. Prelazak trajektom do luke Igumenica i noćna vožnja preko Grčke i Makedonije prema Srbiji.

12. DAN (SRBIJA)
Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

STUDIOS THALIA

Vila se nalazi u samom centru Kavosa, blizu glavne ulice i na 100 metara od plaže. U sklopu vile se nalaze samo dvokrevetni studiji, trokrevetni studiji sa pomoćnim ležajem, četvorokrevetni apartmani i petokrevetni apartmani sa pomoćnim ležajem koji poseduju mini kuhinju sa frižiderom, terasu i kupatilo sa tušem. U polovini smeštajnih jedinica postoji klima koja se doplaćuje na licu mesta. Vila se sastoji iz dva bloka (A i B) koji su udaljeni 10 metara jedan od drugog.

APARTMANI KOURIS

Apartmani se nalaze na 80 metara od najbliže plaže i 30 metara od mnogobrojnih restorana, klubova i barova. Četvorokrevetni apartmani poseduju kupatilo, balkon ili terasu. Svi apartmani su klimatizovani (uz doplatu), sa mini kuhinjom i frižiderom.

APARTMANI MYTHOS

Mythos se nalazi 300m od centra Kavosa, 300m od plaže, a nedaleko od najboljih klubova, brojnih restorana i barova. Smeštaj poseduje bazen. Svi studiji (dvokrevetni i trokrevetni) i apartmani (četvorokrevetni) su sa kupatilom, balkonom ili terasom, mini kuhinjom i frižiderom.
*Za detaljne informacije o First Minute ponudi kliknite na: Rapsody Travel - Krf leto 2019.
Pročitaj više
 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama. Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na prvi dan korišćenja smeštaja,
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja,
 • 9 noćenja u izabranom smeštaju iz cenovnika u Kavosu,
 • Prevoz trajektom na relaciji Igumenica–Lefkimi–Igumenica.
Pročitaj više
 • Fakultativne izlete,
 • Putničko i zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga 13 €,
 • Obaveznu gradsku taksu (od 01.01.2018) – u privatnom smeštaju (studiju/apartmanu) – 0.50 € po noćenju / po studiju ili apartmanu ili sobi, u hotelima sa 1* i 2*– 0.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 3*– 1.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 4*– 3 € po noćenju / po sobi, a za boravak u hotelima sa 5* – 4 € po noćenju / po sobi - plaća se na licu mesta (na dan dolaska u vilu/hotel).
Pročitaj više
Last Minute Rent a Car