Saznajte prvi
 • Velika Belgijska tura

  Kolmar, Antverpen, Gent, Brisel, Amsterdam, Briž, Luksemburg

 • Popust 7%
 • Kratak opis akcije:

  Velika Belgijska tura - Popust 7% za uplate do 15. jula! Autobuski prevoz i 5 noćenja sa doručkom (3 noćenja u Antverpenu i po 1 noćenje u Kolmaru i mestu Jabeke) u hotelima sa 2* i 3* za 279 € (po osobi).

 • Termin polaska: 31. oktobar

  Broj dana: 8

  Stara cena: 299 €
  • Autobuski prevoz
   Autobus
  • Hotel
   Hotel
  • Noćenje sa doručkom
   Noćenje
   sa doručkom
 • Nova cena: 279 €
Prijavi ponudu
1. Dan 31.10.2020. Subota BEOGRAD
Skup putnika u 15h u Skerlićevoj ulici u Beogradu (kod Hrama Svetog Save). Vožnja preko Mađarske, Austrije i Nemačke ka Francuskoj, uz kraća zadržavanja radi odmora i regulisanja granične i carinske procedure.

2. Dan 01.11.2020. Nedelja COLMAR
Oko podneva predviđen dolazak u Kolmar, biser francuske regije Alzas. Smeštanje u hotel koji se nalazi u centru grada. Nakon kraćeg odmora u sobama, predviđen je zajednički pešački obilazak starog gradskog jezgra, poznatog po svojoj karakterističnoj arhitekturi i šarenim kućama koje će nam pružiti utisak šetnje kroz mesto iz bajke. Prošetaćemo do „La Petit Venise” dela grada naslonjenog na kanal, sa velikim brojem restorana tradicionalne francuske kuhinje. Nastavićemo šetnju do centralnog trga „Place de la Cathedrale” sa impozantnom crkvom Svetog Martina. Nedaleko od crkve, nalazi se „Palace Adolph” - najstarija zgrada u Kolmaru, kao i muzej posvećen francuskom skulptoru Ogistu Bartoldiju (rođen u Kolmaru), autoru Kipa slobode u Njujorku. Slobodno vreme za šetnju, posetu muzejima (nedeljom rade do 18h) i uživanje u idiličnoj atmosferi gradića. Veče za taktove francuskih šansona i kvalitetno lokalno vino u nekom od mnogobrojnih restorana domaće kuhinje. Individualan povratak u hotel. Noćenje.

3. Dan 02.11.2020. Ponedeljak DINANT – ANTWERPEN
Doručak. Napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima (oko 08.30h) i nastavak našeg putovanja ka Belgiji. Jutarnja vožnja kroz regiju Alzas, prelazak preko teritorije Luksemburga i podnevni dolazak u najlepši grad belgijske regije Valonija - Dinan. Grad se nalazi na obali reke Meze, a poznat je po tvrđavi koja dominira gradom i sa koje se pruža neverovatan pogled. Do tvrđave se možemo popeti žičarom, ali i preko 420 stepenika uklesanih u stenu na kojoj je tvrđava i formirana. Grad Dinan je poznat po svom slavnom žitelju, Adolfu Saksu, tvorcu saksofona, ali i srednjovekovnoj katedrali Notr Dam koja se nalazi na samoj obali reke. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima krećemo ka prestonici Flandrije - gradu Antverpen u koji stižemo u predvečernjim časovima. Smeštanje u hotel koji se nalazi u centru grada. Predviđena večernja šetnja do glavnog gradskog trga „Grote Markt“, odlazak do najveće gotske katedrale u Belgiji posvećene Bogorodici „Onze Lieve Vrouwkathedraal“. Slobodno vreme za večeru i samostalnu šetnju. Individualan povratak u hotel. Noćenje.

4. Dan 03.11.2020. Utorak GHENT – BRUSSELS (fakultativno)
Doručak. U jutarnjim časovima krećemo na naš prvi fakultativni izlet. Dan započinjemo posetom gradu Gent, jednom od najlepših gradova Belgije koji se nepravedno nalazi u senci turistički popularnijih Brisela i Briža. Gent se može pohvaliti jednim od najočuvanijih srednjovekovnih dvoraca na svetu - „Gravensteen”. Prošetaćemo pored gradskih kanala, kejom Graslej i Korenlej, prećićemo most Svetog Majkla i videti gradske simbole: crkvu Svetog Nikole, gradski zvonik Belfort i katedralu Svetog Bave. Slobodno vreme za uživanje u belgijskim vaflima, čokoladi i fantastičnim lokalnim pivima. U poslepodnevnim časovima krećemo u prestonicu Belgije, ali i centar cele Evrope – Brisel. Panoramski obilazak grada: čuveni Atomijum i sedište Evropske unije. Pešački obilazak centra grada. Šetamo do čuvenog gotskog trga „Grand Markt”, obilazimo simbol Brisela - statuu „Manneken Pis”, katedralu Svetih Mihaila i Gudule, Kraljevsku galeriju Svetog Huberta, penjemo se do Kinstberga i Kraljevske palate Belgije. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima krećemo nazad za Antverpen. Slobodno vreme. Noćenje.

5. Dan 04.11.2020. Sreda AMSTERDAM (fakultativno)
Doručak. U jutarnjim časovima predviđen je celodnevni fakultativni obilazak Amsterdama, prestonice Holandije. U pešački obilazak krećemo od Vondelparka i Muzeja Van Goga. Prolazimo pored čuvenog Rijks muzeja i ulazimo u kanalima ispresecan stari deo grada. Šetamo do centralnog Dam skvera i Kraljevske palate. Višečasovno slobodno vreme za individualne aktivnosti, a verujte nam, Amstedam je grad po svačijem ukusu. Preporučujemo Vam krstarenje kanalima, posetu Rijks ili Van Gogovom muzeju, obilazak Rembrantove kuće i kuće Ane Frank, odlazak do Red light districta ili Muzeja pivare Heineken. Povratak u Antverpen u večernjim časovima. Slobodno vreme. Noćenje.

6. Dan 05.11.2020. Četvrtak OOSTENDE – BRUGGE (fakultativno)
Doručak. U jutarnjim časovima napuštamo hotel u Antverpenu i krećemo ka zapadnoj Flandriji i Severnom moru. Smeštanje u hotel u mestašcetu Jabeke. Za poslednji dan je predviđena poseta najvećem priobalnom gradu Belgije – Ostendea. Nepregledna široka peščana plaža u koju udaraju talasi nemirnog i tmurnog Severnog mora, miris morske soli i zvuk galebova su ambijent u kome čovek može ostati satima i ne razmišljati ni o čemu. Napunjenih baterija nastavljamo ka najlepšem gradu Belgije, a možda i cele zapadne Evrope – Brižu. Ovaj grad se smatra prestonicom čokolade i najkvalitetnijih belgijskih piva i skoro ceo je pod zaštitom Uneska. Sledi pešački obilazak kaldrmisanog centra grada, Pijačnog trga, Belfri kule, bazilike Svete Krvi i uživanje u šarmantnim gradskim kanalima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

7. Dan 06.11.2020. Petak LUXEMBOURG
Doručak. U jutarnjim časovima napuštamo hotel, a nekoliko časova kasnije, preko Ardena, i fantastičnu Belgiju u kojoj smo imali prilike da uživamo puna četiri dana. Oko podneva stižemo u grad Luksemburg, prestonicu istoimenog Vojvodstva. Obilazak starog grada, katedrale Notr Dam, palate Vojvodstva. Odlazimo do Pfaffenthal lifta koji će nas popeti na uzvišeni deo grada odakle se pruža fenomenalan pogled. Šetnja do najlepših delova grada „Corniche“ i „Grund“. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ručak, obilazak gradskih muzeja... U večernjim časovima predviđen je polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Nemačke, Austrije i Mađarske, uz kraća zadržavanja radi odmora i regulisanja granične i carinske procedure.

8. Dan 07.11.2020. Subota BEOGRAD
Dolazak u Beograd u kasnim poslepodnevnim časovima. Kraj programa.

HOTEL IBIS BUDGET JABBEKKE 2*- Jabeke

Hotel se nalazi na potezu između Briža i Severnog mora, u mestu Jabeke na samoj obali jezera. Poseduje privatnu plažu na koju izlazi opremljena hotelska bašta. Sobe su 1/2 ili 1/3, nove i moderno opremljene, sa zasebnim kupatilima, flat televizorom sa satelitskim kanalima i besplatnim brzim Wi-Fi internetom. Doručak je kontinentalan na bazi samoposluživanja. Recepcija hotela radi 24 sata.

HOTEL CENTURY ANTWERPEN 3* - Antverpen

Hotel se nalazi u centru grada, u obnovljenom starom zdanju sa očuvanim prvobitnim karakteristikama. Na nekoliko minuta hoda od hotela nalazi se šoping „Meir and Kayserle” ulica koja vodi do glavnog gradskog trga. Sobe su 1/2 ili 1/3 sa zasebnim kupatilima, flat televizorom sa satelitskim kanalima, radnim stolom i besplatnim brzim Wi-Fi internetom. Doručak je kontinentalan na bazi samoposluživanja. Recepcija hotela radi 24 sata. Hotelski restoran Curnonsky nudi moderna jela u sali za ručavanje, dok u lokalnom belgijskom pivu možete uživati u hotelskom baru.

HOTEL THE ORIGINALS ACCESS COLMAR 3* - Kolmar

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra grada, na nekoliko minuta hoda od glavnog gradskog trga. Nudi smeštaj u udobnim, moderno opremljenim i zvučno izolovanim 1/2 ili 1/3 sobama sa zasebnim kupatilom, flat televizorom sa satelitskim kanalima, telefonom i besplatnim brzim Wi-Fi internetom. Doručak je kontinentalan na bazi samoposluživanja, a recepcija hotela radi 24 sata. Većina soba poseduje balkone sa pogledom na planinu Vogezi. Hotel poseduje lift.
*Za detaljne informacije kliknite na: Turisttrade - Velika Belgijska tura.
Pročitaj više
 • Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenoj relaciji,
 • 1 noćenje sa doručkom u hotelu "The Originals Access" u centru Kolmara (1/2 ili 1/3 soba),
 • 3 noćenja sa doručkom u hotelu "Century Hotel Antwerpen" u centru Antverpena (1/2 ili 1/3 soba),
 • 1 noćenje sa doručkom u hotelu "IBIS Budget Jabbekke" u mestu Jabeke (1/2 ili 1/3 soba),
 • Organizovani obilazak Kolmara, Dinana, Antverpena i Luksemburga po programu,
 • Usluge turističkog vodiča/pratioca grupe za sve vreme putovanja,
 • Troškove organizacije putovanja.
Pročitaj više
 • Individualne troškove,
 • Boravišne/turističke takse – 8 € za celo putovanje,
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (moguća uplata u agenciji),

Fakultativne izlete:

 • Gent i Brisel - 35 €,
 • Amsterdam - 35 €,
 • Ostende i Briž - 25 €,
 • Cena paketa fakultativnih izleta: 70 €.
Pročitaj više
Last Minute Rent a Car