Saznajte prvi
 • Emirati, Katar i Oman

  Dubai, Abu Dabi, Doha, Muskat

 • Popust 15%
 • Kratak opis akcije:

  First Minute - Emirati, Katar i Oman! Popust 15%! Avio prevoz, aerodromske i lučke takse, noćenje sa doručkom u hotelu sa 4* u Dubaiju, brodski prevoz i 7 punih pansiona u unutrašnjoj kabini na brodu Costa Toscana za 1019 € (po osobi).

 • Termin polaska: 9. februar

  Broj dana: 10

  Stara cena: 1199 €
  • Prevoz brodom
   Brod
  • Hotel
   Hotel
  • Soba
   Soba
  • Pun pansion
   Pun pansion
  • Noćenje sa doručkom
   Noćenje
   sa doručkom
 • Nova cena: od 1019 €
Prijavi ponudu
Brodski prevoz, lučke takse i 7 punih pansiona na brodu Costa Toscana, po osobi:
- Unutrašnja kabina: 1019 € (stara cena 1199 €),
- Prozorska kabina: 1104 € (stara cena 1299 €),
- Balkonska kabina: 1189 € (stara cena 1399 €).

1. DAN: 09.02. Beograd - Dubai
Okupljanje grupe na Aerodromu Nikola Tesla u 21:55h kod šaltera OKI Air-a. Let Fly Dubai FZ1750 na relaciji Beograd - Dubai sa polijetanjem u 23:55h.

2. DAN: 10.02. Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati
Očekivano vrijeme slijetanja je u 08:15h na Aerodrom Dubai. Nakon obavljene pasoške i carinske kontrole, transfer do luke i ukrcavanje na brod Costa Toscana. Nakon obavljenih ukrcajnih formalnosti i smještanja u kabine, možete ručati u buffet restoranu.

3. DAN: 11.02. Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati
Dubai, sa nešto manje od tri miliona stanovnika, jedan je od sedam emirata federacije Ujedinjenih arapskih emirata, smješten na jugoistoku Persijskog zaliva na Arabijskom poluostrvu. Dubai je sinonim za nagli privredni razvoj i bogatstvo, raskoš i luksuz, i sve to zahvaljujući izdašnim izvorima nafte. Tržni centri nisu samo mjesto kupovine, već i zabave i druženja. Burdž Kalifa je najpoznatija građevina Dubaija i sa 828 metara, to je najviša zgrada na planeti, a Burdž el Arab je najčuveniji i najluksuzniji hotel. Džumeira, plaža sa bijelim pijeskom i tirkiznom bojom mora, najpoznatija je plaža Dubaija. Za upoznavanje Dubaija ćemo imati puna tri dana.

4. DAN: 12.02. Doha, Katar
Doha je glavni grad Katara i jedan od najbrže rastućih gradova u svijetu, sa velikim brojem supermodernih nebodera i gradilištima na svakom koraku. Grad se smjestio u širokom zalivu, pa i ime Doha potiče od arapske riječi Dohat što znači zaliv. Doha je sve do otkrića bogatih gasnih i naftnih polja bila ribarsko selo poznato po lovu na biserne školjke, da bi se sve promijenilo kada su stekli nezavisnost 1971. godine, a vladari Katara odlučili da od Dohe naprave novi biser arapskog svijeta. Zanimljivi djelovi Dohe su Suk Vakif sa građevinama u tipičnom arapskom stilu, sa brojnim arapskim restoranima i prodavnicama, bulevar i šetalište La Corniche; West Bay je finansijski i poslovni dio grada sa sada već čuvenim "skyline-om"; i Biser, odnosno The Pearl - luksuzni stambeni kompleks sagrađen na vještačkim poluostrvima i ostrvima, sa Marinom u kojoj su usidrene preskupe jahte, lijepo šetalište i restorani i kafići. Katar je poznat i po avio kompaniji Qatar Airways i po TV kući Al Jazeera.

5. DAN: 13.02. Dan na moru
Costa Toscana je najnoviji brod kompanije Costa klase Excellence, porinut u decembru 2021. godine. Sagrađen je u brodogradilišu Meyer Turku u Finskoj sa cijenom izgradnje od preko 800 miliona eura. Brod je dugačak 337m, širok 42m, visok 65m, sa bruto tonažom od 185.010 tona i maksimalnom brzinom od 23 čvorova. Maksimalni kapacitet broda je 6730 putnika u 2663 kabina o kojima se brine posada od 1700 članova. Costa Toscana na 19 paluba, od kojih je 15 dostupno putnicima, nudi mnoštvo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: restorani, bazeni i vodeni park, teretana, sportski tereni za košarku, odbojku... Za najmlađe, odvojen je poseban dio samo za njihovu igru i zabavu. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se pozorište sa predstavama u stilu Broadway-a i Las Vegasa, diskoteka, kazino, barovi i saloni. U samom srcu broda nalazi se luksuzni Spa, rajska oaza mira. Ovaj raskošni spa centar nudi mnoštvo mogućnosti za opuštanje od sauna i turskih kupatila, prostora za opuštanje do sobe za masažu.

6. DAN: 14.02. Muscat, Oman
Sultanat Oman je slabo naseljena država u jugozapadnom delu Arabijskog poluostrva i pustinja zauzima najveći dio teritorije ove zemlje. Maskat ili u prevodu "sigurno sidrište" je sa nešto više od milion stanovnika glavni i najveći grad Omana. Maskat je poznat po pješčanim plažama koje se nalaze nedaleko od grada, a obavezno mjesto posjete su živopisni Mutrah suk i moderna džamija Sultana Qaboosa. Od starih znamenitosti, važna su utvrđenja iz portugalskog perioda vladavine, a od najnovijih znamenitosti, tu su Kraljevska opera i Nacionalni muzej. Zahvaljujući umjerenoj politici koju od 1970. godine vodi apsolutistički vladar Sultan Qaboos, Oman je zemlja mira.

7. DAN: 15.02. Abu Dhabi, Ujedinjeni Arapski Emirati
Abu Dabi je glavni grad UAE i sa nešto više od milion stanovnika, drugi grad po veličini u UAE. Abu Dabi je danas jedan od najvećih proizvođača nafte na svijetu i među najbogatijim gradovima Bliskog Istoka. Kada bismo preveli sa arapskog ime Abu Dabi, doslovno značenje bi bilo "otac gazele", vjerovatno zbog krda arabijskih oriksa koji su nekada u velikom broju živjeli u teškim pustinjskim uslovima. Glavna arhitektonska znamenitost grada je veličanstvena Velika džamija Šeika Zajeda, završena 2007. godine. Impresionira veličina prostora koji može da primi oko 41.000 vjernika i bjelina mermera kojim je obložena ova raskošna džamija. Ova građevina je definitivno jedno od modernih svjetskih čuda arhitekture. Zanimljivi su Ferrari World, Emirates Palace hotel i Predsednička palata, zatim novi spektakularni Muzej Louvre koji je sjajna mješavina orijentalnog i modernog stila u arhitekturi, a Abu Dabi je poznat i po kupovini i tržnim centrima.

8. DAN: 16.02. Abu Dabi, Ujedinjeni Arapski Emirati

9. DAN: 17.02. Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati
Nakon doručka, iskrcavanje sa broda i slobodno vrijeme u Dubaiju. U popodnevnim satima, transfer i smještaj u hotel. Noćenje u hotelu.

10. DAN: 18.02. Dubai - Beograd
Nakon doručka, napuštanje hotela i slobodno vrijeme u Dubaiju. U popodnevnim satima, transfer do Aerodroma Dubai. Let Fly Dubai FZ1749 na relaciji Dubai - Beograd sa polijetanjem u 19:55h i očekivanim vremenom slijetanja u 23:05h na Aerodrom Nikola Tesla. Kraj putovanja.
*Za detaljne informacije o aranžmanu kliknite na: Allegra Krstarenja - Emirati, Katar i Oman krstarenje 2022.
Pročitaj više
 • Povratna avio karta relaciji Beograd - Dubai - Beograd sa uključenim aerodromskim taksama,
 • Svi transferi aerodrom - hotel - luka - aerodrom,
 • Noćenje sa doručkom u hotelu sa 4* u Dubaiju,
 • Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja,
 • 8-dnevno krstarenje na brodu Costa Toscana (kabine na brodu sa tuš/WC, klima, sef, TV, fen, peškiri), puni pansion sa raznovrsnim jelima, voda sa aparata, kafa, čaj, užina, kapetanova gala večera sa posebnim menijem, bazeni, đakuzi, fitness centar, diskoteka, pozorište, raznovrsne dnevne aktivnosti, usluga ukrcaja i iskrcaja ličnog prtljaga,
 • Lučke takse u iznosu od 150 €.
Pročitaj više
 • Individualni troškovi,
 • Fakultativni izleti (Dubai, Abu Dhabi, Muscat, Doha),
 • Lična potrošnja (alkoholna i sva druga pića, koja naručujete u baru/restoranu, usluga perionice rublja, zdravstveni tretmani i tretmani lepote, usluga frizerskog salona, telefonski pozivi i internet),
 • Obavezna polisa putnog zdravstvenog osiguranja koja pokriva i Covid-19,
 • Troškovi izdavanja svih potrebnih viza (državljani BIH i Severne Makedonije).
Pročitaj više