Saznajte prvi
 • Gradovi Evrope

  Kopenhagen, Kristiansand, La Korunja, Kadiz, Malaga, Barselona, Marsej, Savona, Đenova

 • Popust 10%

 • Kratak opis akcije:

  Gradovi Evrope - Popust 10%! Avio prevoz, aerodromske i lučke takse, transferi, 1 noćenje sa doručkom u hotelu Comwell Portside 4* u Kopenhagenu i 13-dnevno krstarenje na bazi punog pansiona na brodu Costa Diadema od 1259 € (po osobi).

 • Termin polaska: 20. septembar

  Broj dana: 14

  Stara cena: 1399 €
  • Avionski prevoz
   Avion
  • Prevoz brodom
   Brod
  • Hotel
   Hotel
  • Soba
   Soba
  • Pun pansion
   Pun pansion
 • Nova cena: od 1259 €
Prijavi ponudu
Avio i brodski prevoz, aerodromske i lučke takse, transferi, 1 noćenje sa doručkom u hotelu Comwell Portside 4* u Kopenhagenu i 13-dnevno krstarenje na bazi punog pansiona na brodu Costa Diadema, po osobi:
- Unutrašnja kabina: 1259 € (stara cena 1399 €),
- Prozorska kabina: 1439 € (stara cena 1599 €),
- Balkonska kabina: 1619 € (stara cena 1799 €).

20.09. Beograd - Kopenhagen
Okupljanje grupe na Aerodromu Nikola Tesla u 15:00h kod šaltera OKI Air-a. Let Air Serbia JU 372 na relaciji Beograd - Kopenhagen sa očekivanim vremenom poletanja u 17:15h i sletanja na Aerodrom Kastrup u 19:35h. Nakon obavljenih graničnih formalnosti, transfer i smeštaj u hotel Comwell Portside 4*. Noćenje.

21.09. Kopenhagen, Danska
Nakon doručka, napuštanje hotela i razgledanje Kopenhagena. Transfer do luke i ukrcavanje na brod Costa Diadema. Nakon obavljenih ukrcajnih formalnosti i smeštanja u kabine, možete ručati na palubi 10 u buffet restoranu Corona Blu. Danci važe za najsrećniji narod u Evropi, a Kopenhagen je veoma živa prestonica njihove zemlje koja u korenu svog naziva nosi značenje "Trgovačka luka". Najposećenija mesta su dražesna Mala sirena koja je i simbol grada, i živopisna luka Nyhavn, sa divnim fasadama i brojnim brodićima. U srcu starog grada su se smestile palate Cristianborg koja je danas Parlament Kraljevine Danske, a Amalienborg je kraljevska rezidencija i prepoznatljiva je po kraljevskoj gardi. I dok je Kopenhagen jedan od najskupljih gradova na svetu, istovremeno, ovaj grad je i jedan od gradova sa najvišim standardom života.

22.09. Kristiansand, Norveška
Kristiansand je grad na jugu Norveške sa oko 85 hiljada stanovnika. Stari deo grada se zove Posebyen i čuven je po drvenim kućama i drvenoj arhitekturi. U centru grada se nalazi neogotička Katedrala, a blizu je i Muzej Sørlandets sa postavkom norveške umetnosti od početka XIX veka do današnjih dana. Veoma su lepe obale, a plaža Bystranda je najpoznatija gradska plaža. Tvrđava Christiansholm iz XVII veka je jedan od simbola grada. Zoološki vrt u Kristiandsandu je najpoznatiji zoo u Norveškoj.

23.09. Dan na moru
Costa Diadema poznata i kao "kraljica Mediterana", sagrađena je 2014. godine u brodogradilištu Fincantieri u Italiji, sa cenom izgradnje od oko 550 miliona evra. Brod je dugačak 306m, širok 37m, uz maksimalnu brzinu od 22,5 čvorova. Brod ima 19 paluba od kojih je 14 dostupno gostima. U 1862 kabine se može smestiti oko 4000 putnika o kojima se brine posada od 1253 članova. Glavna inspiracija za uređenje unutrašnjosti broda je bila umetnost italijanske renesanse i savremena pop art umetnost, tako da se brod ponosi sa izloženih 190 originalnih umetničkih dela i 7874 reprodukcija sa temom kraljeva. Costa Diadema nudi mnogo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: sedam restorana, tri bazena (jedan sa pokretnim krovom), osam đakuzija, teretanu, sportske terene za košarku i odbojku, Samsara spa... Za najmlađe, odvojen je poseban deo samo za njihovu igru i zabavu. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se Emerald Theatre na tri nivoa, Opernball Disco na palubi 11, Golden Jubilee Casino na palubi 5, 4D bioskop, 11 barova i salona, Country Rock Club na palubi 5...

24.09. Le Havre, Francuska
Avr se nalazi u regiji Normandija na severozapadu zemlje i druga je najveća luka Francuske, posle Marseja. Grad je smešten na desnoj obali ušća reke Sene u kanal Lamanš i broji oko 180 hiljada stanovnika. Grad je teško stradao u bombardovanju i borbama pri iskrcavanju u Normandiju u finalnim danima Drugog svetskog rata. Centar grada je rekonstruisan posle rata, ali je veći deo ponovo sagrađen u stilu moderne arhitekture. Zbog svoje originalne betonske arhitekture, Avr je na listi UNESCO-a, a "Muzej Lepih Umetnosti Andre Malro" poseduje drugu najznačajniju kolekciju impresionističkog slikarstva u Francuskoj.

25.09. Dan na moru

26.09. La Coruna. Španija
La Korunja se smestila u estuaru Ria da Coruna na obali Atlantskog okeana u regiji Galicija i severozapadnom delu Kraljevine Španije. Ime grada je najverovatnije grčkog porekla i znači "kruna". U svom širem području broji nešto više od 250 hiljada stanovnika i grad je snova za ljubitelje hrane iz mora, jer u Galiciji more je život. Očuvano staro gradsko jezgro je stvoreno za šetnje i obilaske, sa zanimljivim muzejima i lepim parkovima. Simbol grada je svetionik Torre de Hércules iz rimskog perioda, navodno najstariji svetionik koji i danas radi i koji je pod zaštitom UNESCO-a. Na oko sat vremena vožnje, nalazi se znameniti grad Santiago de Compostela.

27.09. Dan na moru

28.09. Kadiz, Španija
Kadiz je grad u Andaluziji na Atlantskom okeanu i važna je pomorska luka u Španiji. U vreme velikih geografskih otkrića i osvajanja novih kontinenata, odavde su isplovljavale pomorske ekspedicije, a Kristofor Kolumbo je odavde isplovio u svoju drugu ekspediciju. Tradicionalno se uzima da je grad osnovan 1104. godine pre nove ere, tako da se Kadiz smatra najstarijim stalno naseljenim mestom u Zapadnoj Evropi. Grad su osnovali Feničani koji su ga koristili kao trgovačku postaju i zvali su ga Gadir, što je na njihovom jeziku značilo "grad opasan zidinama".

29.09. Malaga, Španija
Andaluzija se ponosi mnogim znamenitim gradovima, lokalitetima i slavnim ličnostima, a Malaga je jedan od najčuvenijih gradova južne Španije. Prvo što svaki posetilac sazna o ovom gradu jeste da je to rodno mesto jednog od najslavnijih umetnika XX veka - Pabla Pikasa, a njegova rodna kuća nalazi se u centru grada. Na veoma malom prostoru, pronalazimo dokaze istorije duge 28 vekova, sa uticajima sa svih strana Mediterana, od Rimskog teatra i arapske Alcazbe, do renesansne Katedrale. Malaga je najtopliji grad Evrope sa prosečnom godišnjom temperaturom vazduha od 18°C. Nedaleko od Malage se nalazi i Ronda, živopisno mesto čuveno po mostu iznad litica i borbama sa bikovima.

30.09. Dan na moru

01.10. Barselona, Španija
Barselona važi za najprivlačniji grad Mediterana. Milioni turista dolaze u prestonicu Katalonije u potrazi za arhitektonskim delima jedinstvenog Gaudija, da se dive neverovatnim oblicima Crkve Sagrada Familia i zgrada Casa Batllo i La Pedrera. Prošetajte pešačkom ulicom Ramblas i kroz Gotičku četvrt i zaljubite se u posebnu kosmopolitsku atmosferu ove sredozemne prestonice.

02.10. Marsej, Francuska
Marsej je drugi grad po veličini u Francuskoj i jedna od najvažnijih luka na Sredozemlju. Često se opisuje epitetom "Vrata Orijenta" zbog brojne afričke i bliskoistočne populacije. To je grad velikih etničkih i verskih različitosti koje se prepliću i čine da se osećate kao na raskrsnici Evrope, Afrike i Azije. Pogled na grad sa brda na kojem se nalazi Katedrala Notre Dame de la Garde je spektakularan, jednim pogledom možete obuhvatiti istoriju staru 26 vekova, uz neverovatno plavetnilo mora i neba. Centralne ulice grada i Stara luka su nedavno renovirane i sad sijaju punim sjajem.

03.10. Savona - Đenova - Malpensa - Beograd
Nakon doručka, iskrcavanje sa broda, transfer autobusom do Đenove i razgledanje grada. Transfer do Aerodroma Malpensa. Let Air Serbia 419 na relaciji Malpensa - Beograd sa očekivanim vremenom poletanja u 20:50h i sletanja na Aerodrom Nikola Tesla u 22:30h. Kraj putovanja. Đenova je jedna od najvažnijih luka Mediterana, a ne samo Italije. Tradicija plovidbe Mediteranom je ovde hiljadugodišnja i pomorstvo i trgovina su utkani u svakom mestu i građevini ovog predivnog grada. Lanterna, odnosno svetionik visok 117m i Katedrala Svetog Lorenca su prepoznatljivi simboli Đenove, zatim su tu i akvarijum, Duždeva palata i Trg Ferrari sa veličanstvenom fontanom i Operom Carlo Felice. Nedaleko od Đenove se nalazi i Portofino, najšarmantniji grad Ligurijske rivijere.

BROD COSTA DIADEMA

Costa Diadema poznata i kao "kraljica Mediterana", sagrađena je 2014. godine u brodogradilištu Fincantieri u Italiji, sa cenom izgradnje od oko 550 miliona evra. Brod je dugačak 306m, širok 37m, uz maksimalnu brzinu od 22,5 čvorova. Brod ima 19 paluba od kojih je 14 dostupno gostima. U 1862 kabine se može smestiti oko 4000 putnika o kojima se brine posada od 1253 članova. Glavna inspiracija za uređenje unutrašnjosti broda je bila umetnost italijanske renesanse i savremena pop art umetnost, tako da se brod ponosi sa izloženih 190 originalnih umetničkih dela i 7874 reprodukcija sa temom kraljeva.
*Za detaljne informacije o First Minute ponudi kliknite na: Allegra Krstarenja - Gradovi Evrope krstarenje.
Pročitaj više
 • Avio karte na relacijama Beograd - Kopenhagen i Malpensa - Beograd sa uključenim aerodromskim taksama (dozvoljena težina prtljaga 23kg + 8kg ručni prtljag),
 • Svi transferi aerodrom - hotel - luka - aerodrom,
 • Razgledanje Kopenhagena i Đenove,
 • Noćenje sa doručkom u hotelu Comwell Portside 4* u Kopenhagenu,
 • Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja,
 • 13-dnevno krstarenje na brodu Costa Diadema (kabine na brodu sa tuš/WC, klima, sef, TV, fen, peškiri), puni pansion sa raznovrsnim jelima, voda sa aparata, kafa, čaj, užina, gala večera, tematske večeri, bazeni, đakuzi, fitness centar, diskoteka, pozorište, raznovrsne dnevne aktivnosti, usluga ukrcaja i iskrcaja ličnog prtljaga,
 • Lučke takse u iznosu od 250 €.
Pročitaj više
 • Napojnice za brodsko osoblje su obavezne i plaćaju se na brodu: 132 € po osobi za čitavo krstarenje i 66 € za decu starosti od 4 do 14 godina (Brodar može naknadno promeniti iznos napojnica.),
 • Individualni troškovi,
 • Fakultativni izleti (Kopenhagen, Kristiansand, Avr, La Korunja, Kadiz, Malaga, Barselona, Marsej, Đenova/Portofino),
 • Lična potrošnja (alkoholna i sva druga pića, koja naručujete u baru/restoranu, usluga perionice rublja, zdravstveni tretmani i,
 • Tretmani lepote, usluga frizerskog salona, telefonski pozivi i internet),
 • Obavezna polisa putnog zdravstvenog osiguranja,
 • Troškovi izdavanja viza (ukoliko su potrebne).
Pročitaj više
  • Prolećna putovanja - Italija - Španija - Francuska - Hoteli
  • Turistička agencija Rapsody Travel
  • Italija - Španija - Francuska

   Termin polaska: 22. maj | 9 dana

   Italija - Španija - Francuska - Popust 100 €! Autobuski prevoz i 4 polupansiona u hotelu sa 4* u Ljoret de Maru za 199 €, po osobi. Više informacija o aranžmanu pogledajte u programu putovanja.

  • Stara cena: 299 €

   Popust 100 €
   • Autobuski prevoz
    Autobus
   • Hotel
    Hotel
   • Polupansion
    Polupansion
  • Nova cena: 199 €
  • Prolećna putovanja - Barselona - Hoteli
  • Turistička agencija Travelland
  • Barselona (Španija) - Hotel 3*

   Termin polaska: 23. maj | 3 noćenja

   Last Minute - Barselona. Popust 30 €! Avio prevoz, aerodromske takse, transferi i 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* za 569 €, po osobi. Više informacija o aranžmanu pogledajte u programu putovanja.

  • Stara cena: 599 €

   Popust 30 €
   • Avionski prevoz
    Avion
   • Hotel
    Hotel
   • Noćenje sa doručkom
    Noćenje
    sa doručkom
  • Nova cena: 569 €
  • Prolećna putovanja - Rivijera cveća i Azurna obala - Hoteli
  • Turistička agencija Travellino
  • Rivijera cveća i Azurna obala

   Termin polaska: 22. maj | 6 dana

   Last Minute - Rivijera cveća i Azurna obala. Popust 7%! Autobuski prevoz i 3 noćenja sa doručkom u hotelu Le Palme 3* za 269 € (po osobi). Više informacija pogledajte u programu putovanja.

  • Stara cena: 289 €

   Popust 7%
   • Autobuski prevoz
    Autobus
   • Hotel
    Hotel
   • Noćenje sa doručkom
    Noćenje
    sa doručkom
  • Nova cena: 269 €
  • Jesenja putovanja - Andaluzija - Apartmani
  • Turistička agencija Plana Tours
  • Andaluzija

   Termin polaska: Septembar - Decembar | 4 noćenja

   First Minute - Andaluzija. Popust 30 €! Avio prevoz, aerodromske takse, transferi i 4 noćenja sa doručkom u aparthotelu Bajondillo 4* u Torremolinosu za 789 €, po osobi (polazak 15. septembra). Cene za sve polaske pogledajte u programu putovanja.

  • Stara cena: 819 €

   Popust 30 €
   • Avionski prevoz
    Avion
   • Apartman
    Apartman
   • Noćenje sa doručkom
    Noćenje
    sa doručkom
  • Nova cena: od 789 €
  • Jesenja putovanja - Mediteran iz Đenove - Hoteli
  • Turistička agencija Allegra Krstarenja
  • Mediteran iz Đenove

   Termin polaska: 26. septembar | 9 dana

   Mediteran iz Đenove - Popust 10%! Avio i brodski prevoz, aerodromske i lučke takse, transferi, 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 4* u okolini Malpense i 8-dnevno krstarenje na bazi punog pansiona na brodu Costa Smeralda od 1079 €, po osobi.

  • Stara cena: 1199 €

   Popust 10%
   • Avionski prevoz
    Avion
   • Prevoz brodom
    Brod
   • Hotel
    Hotel
   • Soba
    Soba
   • Pun pansion
    Pun pansion
  • Nova cena: od 1079 €
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio vaše korisničko iskustvo.