Saznajte prvi
 • Zima na sunčanom Mediteranu

  Đenova, Rim, Sicilija, Palermo, Valeta, Malta, Barselona, Marsej, San Remo, Monako, Nica

 • Popust do 300 €

 • Kratak opis akcije:

  Krstarenje sunčanim Mediteranom - Popust do 300 € za rezervacije do 15. novembra! Autobuski, brodski prevoz, lučke takse, 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 4* u San Remu i 7 punih pansiona na brodu MSC Fantasia od 799 €. Sve cene pogledajte u programu.

 • Termin polaska: 14. januar

  Broj dana: 11

  Stara cena: 999 €
  • Autobuski prevoz
   Autobus
  • Prevoz brodom
   Brod
  • Hotel
   Hotel
  • Soba
   Soba
  • Pun pansion
   Pun pansion
 • Nova cena: od 799 €
Prijavi ponudu
Autobuski i brodski prevoz, lučke takse, 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 4* u San Remu i 7 punih pansiona na brodu MSC Fantasia, po osobi:
- Unutrašnja kabina: 799 € (stara cena 999 €),
- Prozorska kabina: 928 € (stara cena 1128 €),
- Balkonska kabina: 949 € (stara cena 1249).

1. dan, 14. jan. NEDELJA : BEOGRAD
Polazak autobusom iz Beograda U 14:00 h sa parkinga Milan Gale Muškatirović (bivši 25.maj). Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim pauzama radi odmora i obaveznih carinskih formalnosti.

2. dan, 15. jan. PONEDELJAK : ĐENOVA - ITALIJA
Dolazak u Đenovu u prepodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Ukrcavanje na brod MSC FANTASIA. Slobodno vreme za upoznavanje sa brodskim prostorijama. MSC Fantasia je elegantno urađen brod u italijanskom stilu. Brod poseduje: 5 restorana, 13 barova, bioskop, wellness, fitnes sala, sauna, tursko kupatilo, jakuzzi kade, zatvoren bazen sa staklenim pokretnim krovom, kompleks glavnog bazena, višenamenski sportski teren i staza za trčanje na otvorenom. Teatar, Casino, disko klub, deo za internet.... Uživanje u brodskim aktivnostima. Isplovljavanje broda iz luke Đenova predviđeno je u 18:00h. Večera. Noćenje.

3. dan, 16. jan. UTORAK: La Specija - ITALIJA
Doručak. Pristajanje broda u luku oko 07.00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog izleta za “Cinque Terre” (vozom i pešaka), u čijem je sastavu pet živopisnih naselja smeštenih u ligurijskoj provinciji La Specia Vernazza, Corniglia, Monterosso al Mare, Manarola, Riomaggiore. Kao jedno od najslikovitijih mediteranskih priobalnih područja od 1997. godine deo je svetske baštine pod zaštitom UNESCO-a. Na uskom pojasu između stenovitih litica i kamenite obale nastala su mala naselja povezana kozjim stazama u kojima su malobrojni stanovnici uglavnom ribari, vinogradari i pastiri koji žive tradicionalnim životom, izolovani od modernog sveta. Nakon obilaska živopisnih kamenih sela, povratak u luku La Speciji. Povratak na brod. Brod isplovljava iz luke u 17.30h. Večera. Večernja animacija. Noćenje.

4. dan, 17. jan. SREDA: Napulj - ITALIJA
Doručak. Pristajanje broda u luku Napulj oko 13h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U Napulju svakako treba posetiti: zamak Nuovo, Kraljevska palata, trg Naroda, teatar San Karlo, via Toledo… Povratak na brod. Isplovljavanje broda iz luke predviđeno u 19.30h. Večera. Večernja animacija. Noćenje.

5. dan, 18. jan. Plovidba
Doručak. Brod će ploviti teritorijalnim Italije i Španije u pravcu Palma de Majorke. MSC Fantasia predstavlja jedan od savremenijih brodova kompanije MSC. Tokom plovidbe, putnici mogu uživati u mnogobrojnim kafeima, restoranima, brodskom pozorištu, animacijama za sve starostne grupe. Slobodno vreme za uživanje u brodskim sadržajima. Ručak. Večera. Noćenje.

6. dan, 19. jan. PETAK: Palma De Majorka - ŠPANIJA
Doručak. Pristajanje broda u luku oko 10.00h - Palma de Mallorca je grad i luka smešten na ostrvu Majorka, i glavni grad španske autonomne zajednice Baleari. Poznato je špansko i evropsko turističko odredište. Pravo mondensko mesto, sa velikim brojem luksuznih hotela, ekstravagantnih vila, ekskluzivnih plaža i svih pratećih sadržaja koji danas čine vrhunsku turističku ponudu. Majorku, kao kraljicu evropskog turizma, krasi izvanredan pejzaž, duge peščane plaže, borove šume, planinski venci koji se uzdižu do 2.300 m nadmorske visine i ambijent koji joj je doneo ime Kraljica Mora. Isplovljavanje broda iz luke predviđeno za 20.00 h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

7. dan, 20. jan. SUBOTA: BARSELONA - ŠPANIJA
Doručak Pristajanje broda u luku oko 08.00h. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog izleta u BARSELONU. Barselona je glavni i najveći grad Katalonije i najveća luka Španije. Panoramsko razgledanje grada: Kolumbov spomenik, vidikovac Barselone - Montžuik, Španski trg, Gran Via, Paseo de Gracia, čuvene Gaudijeve gradjevine - kuće Batlo i Pedrera, katedrala Sagrada Familia, La Rambla... Povratak na brod. Isplovljavanje broda iz luke predviđeno je za 18 h. Večera. Noćenje.

8. dan, 21. jan. NEDELJA: MARSEJ - FRANCUSKA
Doručak. Pristajanje u luku Marsej oko 09h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta obilazak MARSEJA. Marsej je treća najveća luka na Sredozemnom moru i drugi najveći grad u Francuskoj. Specifičnost grada je u srednjovekovnim građevinama, dinamičnom ambijentu i živopisnim uličnim pejzažima. Znamenitosti grada su bazilika “Notre Dame de la Garde” i nekadašnji zatvor poznat kao francuski Alkatraz. Nakon razgledanja grada slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak na brod. Isplovljavanje broda iz luke predviđeno je za 18 h. Večera. Noćenje.

9. dan, 22. jan. PONEDELJAK: ĐENOVA, SANREMO, MONAKO, MONTE KARLO, NICA – ITALIJA, FRANCUSKA
Doručak. Pristajanje broda u luku oko 09h. Nakon doručka napuštanje broda. Nastavak putovanja autobusom do SANREMA ( 150 km ). Po dolasku u Sanremo smeštaj u hotel i kraće slobodno vreme. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta: NICA - EZE - MONAKO. Nica je jedan od najatraktivnijih turističkih centara Evrope. Po dolasku panoramsko razgledanje Nice: zaliv andjela, Engleska promenada, hotel Negresko, Ruska crkva, trg Masena, vrtovi princa Alberta, spomenik Nike, trgovačka ulica Žan Medisan, stari grad, palata pravde, vidikovac. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak puta prema mestu Eze i poseta jednoj od najčuvenijih parfimerija. Posle kratke pauze polazak za Kneževinu Monako i obilazak druge najmanje države na svetu. Razgledanje Monaka: okeanografski muzej, crkva Sv. Nikole u kojoj su krunisani svi vladari Monaka i u čijim kriptama počivaju princeza Grejs Keli i princ Renije III, Tvrdjava Monaka, Prinčev dvor... Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

10. dan, 23. jan. UTORAK: SANREMO, SERAVALE - ITALIJA
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme, polazak za Seravale u 13h. Nakon kraće vožnje dolazak u outlet centar, pauza od 3h. U večernjim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz italiju, Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu sa usputnim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti.

11. dan, 24. jan. SREDA: BEOGRAD - Srbija
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj programa.

BROD MSC FANTASIA

Unutrašnja kabina: Približne površine 17 m2, palube 5-13. Fotelja za opuštanje, kupatilo s tušem, toaletni stolić sa fenom za kosu, rračni krevet koji se na zahtev može pretvoriti u dva zasebna ležaja, TV, bežični pristup internetu (uz naknadu), telefon, sef i mini bar. Prozorska kabina: Približne površine 18-21 m2, palube 5, 8, 13. S pogledom na more. Fotelja za opuštanje, kupatilo s tušem, toaletni stolić sa fenom za kosu, bračni krevet koji se na zahtev može pretvoriti u dva zasebna ležaja, interaktivna TV, bežični pristup internetu (uz naknadu), telefon, sef i mini bar. Balkonska kabina: Približne površine 19-20 m2 s balkonom približne površine 4-6 m2
Prostor za sedenje sa sofom, kupatilo s tušem, toaletni stolić sa fenom za kosu, bračni krevet koji se na zahtev može pretvoriti u dva zasebna ležaja, interaktivna TV, bežični pristup internetu (uz naknadu), telefon, sef i mini bar.
*Kompletnu ponudu aranžmana pogledajte klikom na: Supernova Travel - Zima na sunčanom Mediteranu krstarenje.
Pročitaj više
 • Krstarenje (8 dana / 7 noći) kruzerom MSC Fantasia na relaciji Đenova (Italija) – La Specija (Italija) – Napulj (Italija) - Valeta (Malta) – Barselona (Španija) – Marsej (Francuska) - Đenova (Italija),
 • Smeštaj u dvokrevetnim izabranim kabinama kategorije Bella tokom krstarenja,
 • Prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, popodnevni međuobrok). Svi obroci se služe ili po sistemu bife posluge (švedski sto) ili u restoranu po sistemu izbornog menija,
 • Obavezne lučke takse (140 €),
 • Obavezne napojnice (84 €),
 • Noćenje sa doručkom u hotelu 4* u Sanremu,
 • Zabavu u brodskom pozorištu svake večeri tokom krstarenja i brodskim salonima uz razne tipove živih muzika, disko club, karaoke,
 • Korišćenje bazena, fitnes sale, džoging staze i hidromasažne kade (jacuzzi) na lido palubi,
 • Sve rekreativno zabavne programe kao i animaciju dece tokom krstarenja u specijalizovanim prostorima,
 • Prevoz turističkim autobusom (audio, video, A/C) na datoj relaciji po programu,
 • Uslugu predstavnika agencije – vodiča, tokom putovanja,
 • Troškove organizacije i realizacije putovanja.
Pročitaj više
 • Gradsku komunalnu taksu (plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 4* – 4 € po noći po osobi,
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Plaća se u agenciji. U slučaju korišćenja lekarskih usluga na brodu, plaćanje se vrši na licu mesta a refundacija se vrši po povratku, kod osiguravajuće kuće,
 • Pića na brodu, uključujući i vodu za piće, osim vode i napitaka tokom doručka s kojim se putnici sami poslužuju iz termosa u restoranu u kom se poslužuju obroci po sistemu bifea,
 • Svakodnevne fakultativne izlete u organizaciji lokalnog partnera ili Brodara (informacija na info desk-u broda) Cene fakultativnih izleta kreću se od 60 do 200 eura po osobi po izletu. Detaljan program i cenovnik izleta biće dostupan 30 dana pre polaska na putovanje,
 • Programe u posebnom prostoru na brodu MSC Aurea spa, gde putnici mogu da se opuste uživajući u raznim vrstama masaža, turskom kupatilu, sauni, hidromasažnim kadama,
 • Korišćenje sportskog terena na brodu,
 • Korišćenje mini bara u kabini i hotelima,
 • Zabavu u kazinu (igre na sreću plaćaju se u eurima i ne mogu se platiti preko brodske kartice, već u gotovini),
 • Ostale lične usluge na brodu kao što su: pranje odeće, room service, korišćenje brodskih sredstava telekomunikacije, fotografija, internet konekcija, kupovine u brodskim prodavnicama.
Pročitaj više
  • Šoping ture - Azurna obala i San Remo - Hoteli
  • Turistička agencija Mayak Tours
  • Azurna obala i San Remo

   Termin polaska: 10. oktobar | 6 dana

   Last Minute - Azurna obala i San Remo. Popust 43% važi do 1. oktobra! Autobuski prevoz i 3 noćenja sa doručkom u hotelu Belvedere 3* u San Remu za 229 € (po osobi).

  • Stara cena: 399 €

   Popust 43%
   • Autobuski prevoz
    Autobus
   • Hotel
    Hotel
   • Noćenje sa doručkom
    Noćenje
    sa doručkom
  • Nova cena: 229 €
   • Autobuski prevoz
    Autobus
   • Hotel
    Hotel
   • Noćenje sa doručkom
    Noćenje
    sa doručkom
  • Nova cena: od 259 €
  • Šoping ture - Rim - Hoteli
  • Turistička agencija Travellino
  • Rim

   Termin polaska: 7. novembar | 6 dana

   First Minute - Rim. Popust 6%! Autobuski prevoz i 3 noćenja sa doručkom u hotelu Parco Tirreno 4* za 289 € (po osobi).

  • Stara cena: 309 €

   Popust 6%
   • Autobuski prevoz
    Autobus
   • Hotel
    Hotel
   • Noćenje sa doručkom
    Noćenje
    sa doručkom
  • Nova cena: 289 €
  • Jesenja putovanja - Španija - Hoteli
  • Turistička agencija Stephany World Travel
  • Španija

   Termin polaska: 17. oktobar | 10 dana

   Last Minute - Španija. Popust 100 €! Autobuski prevoz i 5 noćenja (3 polupansiona u hotelu sa 4* u Ljoret de Maru i po 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u Montekatini Termama i Nici) za 299 € (po osobi).

  • Stara cena: 399 €

   Popust 100 €
   • Autobuski prevoz
    Autobus
   • Hotel
    Hotel
   • Polupansion
    Polupansion
   • Noćenje sa doručkom
    Noćenje
    sa doručkom
  • Nova cena: 299 €
  • Šoping ture - Krstarenje Mediteranom iz Savone - Hoteli
  • Turistička agencija Mayak Tours
  • Krstarenje Mediteranom iz Savone

   Termin polaska: 7. oktobar | 11 dana

   Krstarenje Mediteranom iz Savone - Popust 200 € važi do 1. oktobra! Autobuski i brodski prevoz, lučke takse i 8 noćenja (7 punih pansiona na brodu Costa Diadema i 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u Sanremu) od 829 € (po osobi).

  • Stara cena: 1029 €

   Popust 200 €
   • Autobuski prevoz
    Autobus
   • Prevoz brodom
    Brod
   • Hotel
    Hotel
   • Soba
    Soba
   • Pun pansion
    Pun pansion
  • Nova cena: od 829 €
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio vaše korisničko iskustvo.