Saznajte prvi
 • Karibi iz Njujorka

  Njujork, San Huan, Filipsburg, Antigua and Barbuda , Saint Lucia

 • Popust 15%
 • Kratak opis akcije:

  Novogodišnje krstarenje - Karibi iz Njujorka. Popust 15%! Avio prevoz, aerodromske i lučke takse, transferi, 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Njujorku i 12-dnevno krstarenje na bazi punog pansiona na brodu Anthem of the Seas od 2379 €, po osobi.

 • Termin polaska: 30. decembar

  Broj dana: 16

  Stara cena: 2799 €
  • Avionski prevoz
   Avion
  • Prevoz brodom
   Brod
  • Hotel
   Hotel
  • Soba
   Soba
  • Pun pansion
   Pun pansion
 • Nova cena: od 2379 €
Prijavi ponudu
Avio prevoz, aerodromske i lučke takse, transferi, 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Njujorku i 12-dnevno krstarenje na bazi punog pansiona na brodu Anthem of the Seas, po osobi:
- Unutrašnja kabina: 2379 € (stara cena 2799 €),
- Prozorska kabina: 2549 € (stara cena 2999 €),
- Balkonska kabina: 2719 € (stara cena 3199 €).

1. DAN (30. 12. 2022.) - Beograd - Amsterdam - Njujork
Okupljanje grupe na Aerodromu "Nikola Tesla" u 10:30h kod OKI Air šaltera. Let KLM KL 1906 na relaciji Beograd - Amsterdam sa poletanjem u 12:30h i sletanjem na Aerodrom "Shiphol" u 15:10h. Let KLM KL 643 na relaciji Amsterdam - Njujork sa poletanjem u 17:10h. Nakon sletanja na Aerodrom "JFK" u 19:30h i obavljenih graničnih formalnosti, transfer autobusom do hotela u Njujorku. Smeštaj u hotel. Noćenje.

2. DAN (31. 12. 2022.) - Njujork, SAD
Doručak. Slobodno vreme u Njujorku i pripreme za "najluđu noć" i doček Nove godine. Mogućnost organizovanja fakultativnog razgledanja Njujorka. Noćenje.

3. DAN (01. 01. 2023.) - Njujork, SAD
Doručak. Slobodno vreme u Njujorku. Mogućnost organizovanja fakultativnog razgledanja Njujorka. Noćenje.

4. DAN (02. 01. 2023.) - Kejp Liberti - Njujork, SAD
Nakon doručka, transfer autobusom do luke. Cape Liberty Cruise Port je jedna od tri luke za kruzere u Njujorku i Nju Džerziju i polazna je luka za brod Anthem of the Seas. Nakon obavljenih ukrcajnih formalnosti, možete ručati u buffet restoranu Windjammer na palubi 14. Brod isplovljava u 15:00h.

5 i 6. DAN (03 - 04. 01. 2023.) - Dani na moru
Brod Anthem of the Seas nudi mnogo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: centralna zona Royal Promenade dugačka 120 metara, prodavnice, glavni restoran na tri nivoa, Windjammer Buffet Restaurant, tri bazena, đakuziji, Sea Spa, Casino Royale, barovi i saloni... Za najmlađe, odvojen je poseban deo samo za njihovu igru i zabavu. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se Royal Theatre na dva nivoa sa 1300 sedišta sa predstavama u stilu Broadway-a, bioskop na otvorenom, vazdušni tunel, simulator surfovanja, teretana, sportski teren za košarku, veštačka stena, vodeni tobogan, mini golf... Kompanija Royal Caribbean nudi vrhunski doživljaj krstarenja uz sjajnu uslugu i nezaboravne sadržaje.

7. DAN (05. 01. 2023.) - San Huan, Portoriko
Portoriko je teritorija SAD u Karipskom moru, a San Huan je glavni, najveći i najstariji grad ovog ostrva. Španci su vladali ostrvom od početka XVI veka, pa sve do Špansko-američkog rata 1898. godine, od kada Amerikanci upravljaju Portorikom. Španci su ostavili dubok i neizbrisiv trag na ovom ostrvu: od imena Puerto Rico koje u prevodu sa španskog znači "bogata luka", arhitekture, običaja, stanovništva, a španski jezik je i danas glavni jezik ostrva. San Huan ima veoma očuvan i zanimljiv stari grad i poznat je po utvrđenjima sa moćnim zidinama. Bakardi je jedan od najpoznatijih proizvođača alkoholnih pića i ovde ima svoju destileriju i muzej.

8. DAN (06. 01. 2023.) - Philipsburg, St. Maarten
Sveti Martin - jedno ostrvo sa dva identiteta još od 1648. godine: južni deo ostrva se zove Sint Maarten i pripada Kraljevini Holandiji, a severni deo se zove Saint-Martin i pripada Republici Francuskoj, sa ukupno 80.000 stanovnika u oba dela ostrva i sve to na površini od 87km2. Prema predanju, Kolumbo je pristao na ostrvo 11. novembra 1493. godine i to na dan svetog Martina i u njegovu čast nazvao ostrvo. Plaža Maho je jedna od najznamenitijih plaža Kariba, poznata po avionima koji veoma nisko nadleću plažu i sleću na aerodrom koji se nalazi odmah uz plažu. Na istoku ostrva se nalazi zaliv Simpson Bay i tu su usidrene neke od najinteresantnijih velikih jahti koje plove Karibima. Kao u raju ćete se osećati na plaži Kim Sha, poznatoj po palmama, belom pesku i tirkiznom moru, a jednako su lepe i plaže Bay Rouge, Plum Bay, Long Bay i Mullet Bay. U francuskom delu ostrva je plaža Orient Beach, nudistička plaža koja je najpoznatija i najcenjenija nudistička plaža na Karibima.

9. DAN (07. 01. 2023.) - St. John’s, Antigua and Barbuda
Sent Džon je glavni grad nezavisne države Antigva i Barbuda koja se prostire na 442km2, sa oko 68.000 stanovnika. Britanci vladaju ostrvima od 1628. godine, pa sve do 1981. godine, od kada je nezavisna zemlja i članica Komonvelta. Britanski uticaj i šmek je vidljiv na svakom koraku ovog tropskog raja. Obale ostrva su prepune lepih plaža i kako kaže lokalno stanovništvo, ima ih 365. Ove su plaže poznate, tajnovite, a neke od njih se čak nalaze u vulkanskim kraterima. Za one koji vole da su okruženi ljudima, pravi odabir su plaže Dickenson Bay i Runaway Beach. Sa druge strane, oni koji vole izoliranije destinacije treba da odu do poluostrva Five Island gde će moći uživati u plažama Deep Baya ili pak dugoj i besprekornoj plaži Lignumvitae Bay.

10. DAN (08. 01. 2023.) - Castries, Saint Lucia
Kastriz je glavni grad nezavisne države Sveta Lucija koja se prostire na 617km2, sa oko 180.000 stanovnika. Ostrvo je od strane Francuza nazvano po omiljenoj rimokatoličkoj svetici iz Sirakuze na Siciliji. Kao malo gde na Karibima, vulkanske strme planine Mali i Veliki Piton su prekrivene bujnim šumama, a duboka i tajnovita uvala Marigot Bay-a je skrovište za skupe jahte i vile. Živopisni putevi vode kroz predivne predele do skrivenih plaža sa peskom zlatne boje. Sveta Lucija je sve do 1979. godine bila britanska kolonija, a od tada je nezavisna zemlja i članica Komonvelta. Ostrvo je bescarinska zona, pa je poznato i po tržnim centrima, možda i najboljima na Karibima.

11. DAN (09. 01. 2023.) - Basseterre, Saint Kitts and Nevis
Federacija Sveti Kristofer i Nevis je sa površinom od 261 km2 najmanja država na zapadnoj hemisferi, i tu živi oko 54.000 stanovnika. Britanci i Francuzi su se smenjivali kao kolonijalni vladari ovih ostrva, da bi od 1783. godine konačno Britanci postali jedini vladari sve do 1983. godine, kada je postala nezavisna zemlja i članica Komonvelta. Tokom XIX i XX veka, elitni turisti su najčešći posetioci i tada su ova ostrva bila omiljena među evropskom aristokratijom. Na severoistočnoj obali Svetog Kristofera nalaze se plaže od crnog vulkanskog peska, dok u zalivu Dieppe Bay možete zaplivati u mirnom moru koje štiti veliki koralni greben. Ukoliko želite da iskusite osećaj atlantskih talasa ugrejanih grebenom, možete otići do zaliva Half Moon.

12 - 14. DAN (10 - 12. 01. 2023.) - Dani na moru

15. DAN (13. 01. 2023.) - Njujork - Amsterdam
Nakon doručka, iskrcavanje sa broda i transfer autobusom do tržnog centra. Nakon slobodnog vremena, transfer autobusom do Aerodroma "JFK". Let KLM KL 642 na relaciji Njujork - Amsterdam sa poletanjem u 17:50h.

16. DAN (14. 01. 2023.) - Amsterdam - Beograd
Sletanje na Aerodrom "Shiphol" u 06:50h. Let KLM KL 1905 na relaciji Amsterdam Beograd sa poletanjem u 09:30h i sletanjem na Aerodrom "Nikola Tesla" u 11:55h. Kraj putovanja.

BROD ANTHEM OF THE SEAS

Brod Anthem of the Seas je drugi brod klase Quantum i sagrađen je 2015. godine u brodogradilištu Meyer Werft u gradu Papenburg u Nemačkoj, uz cenu izgradnje od oko 940 miliona dolara. Brod je dugačak 347m i širok 41m, sa bruto tonažom od 168.666tn i maksimalnom brzinom od 22 čvorova. Brod ima 16 paluba dostupnih putnicima, sa ukupno 2090 kabina i maksimalnim kapacitetom od oko 4180 putnika, o kojima se brine posada od oko 1200 članova.
*Za detaljne informacije o cenama kliknite na: Allegra Krstarenja - Karibi iz Njujorka.
Pročitaj više
 • Povratna avio karta Beograd - Amsterdam - Njujork - Amsterdam - Beograd sa uključenim aerodromskim taksama,
 • Svi transferi aerodrom - hotel - luka - aerodrom,
 • Tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Njujorku,
 • Turistički vodič na srpskom jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja,
 • 12-dnevno krstarenje na brodu Anthem of the Seas (kabine na brodu sa tuš/WC, klima, sef, TV, fen, peškiri), puni pansion sa raznovrsnim jelima, voda sa aparata, kafa, čaj, užina, kapetanova gala večera sa posebnim menijem, bazeni, đakuzi, fitness centar, diskoteka, pozorište, raznovrsne dnevne aktivnosti, usluga ukrcaja i iskrcaja ličnog prtljaga,
 • Lučke takse u iznosu od 482€.
Pročitaj više
 • Napojnice za brodsko osoblje su obavezne i plaćaju se na brodu: 160 USD po osobi za čitavo krstarenje (Brodar može naknadno promeniti iznos napojnica.),
 • Individualni troškovi,
 • Fakultativni izleti (Njujork, Nju Džerzi, Portoriko, St. Maarten, Antigua, Saint Lucia, Saint Kitts),
 • Lična potrošnja (alkoholna i sva druga pića, koja naručujete u baru/restoranu, usluga perionice rublja, zdravstveni tretmani i tretmani lepote, usluga frizerskog salona, telefonski pozivi i internet),
 • Obavezna polisa putnog zdravstvenog osiguranja koja pokriva i Covid-19, izdata na engleskom jeziku,
 • Troškovi izdavanja svih potrebnih viza.
Pročitaj više
  • Metropole i znameniti gradovi - Južni Karibi - Hoteli
  • Turistička agencija Allegra Krstarenja
  • Južni Karibi

   Termin polaska: 12. januar | 18 dana

   Krstarenje južnim Karibima - Popust 10%! Avio prevoz, takse, lučke takse, transferi, 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Parizu i 15-dnevno krstarenje na bazi punog pansiona na brodu Costa Fascinosa od 2159 € (po osobi). Sve cene pogledajte u programu.

  • Stara cena: 2399 €

   Popust 10%
   • Avionski prevoz
    Avion
   • Prevoz brodom
    Brod
   • Hotel
    Hotel
   • Soba
    Soba
   • Pun pansion
    Pun pansion
  • Nova cena: od 2159 €