Saznajte prvi
 • Nova godina na Karibima

  Majami, Istanbul, Kurasao, Aruba, Flamouth

 • Popust 10%

 • Kratak opis akcije:

  Nova godina na Karibima - Popust 10% važi do 30. septembra! Avio prevoz, takse, transferi, lučke takse, 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Majami Beach-u i 10-dnevno krstarenje na bazi punog pansiona na brodu Oasis of the Seas od 2969 €, po osobi.

 • Termin polaska: 26. decembar

  Broj dana: 14

  Stara cena: 3299 €
  • Avionski prevoz
   Avion
  • Prevoz brodom
   Brod
  • Hotel
   Hotel
  • Soba
   Soba
  • Pun pansion
   Pun pansion
 • Nova cena: od 2969 €
Prijavi ponudu
Avio prevoz, aerodromske takse, transferi, lučke takse, 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Majami Beach-u i 10-dnevno krstarenje na bazi punog pansiona na brodu Oasis of the Seas, po osobi:
- Unutrašnja kabina: 2969 € (stara cena 3299 €),
- Prozorska kabina: 3149 € (stara cena 3499 €),
- Balkonska kabina: 3599 € (stara cena 3999 €).

26.12.2023. Beograd - Istanbul
Okupljanje grupe na Aerodromu Nikola Tesla u 17:20h kod OKI Air šaltera. Let Turkish Airlines TK 1084 na relaciji Beograd - Istanbul sa poletanjem u 20:25h.

27.12.2023. Istanbul - Majami
Slijetanje na Aerodrom Istanbul u 00:05h. Let Turkish Airlines TK 157 na relaciji Istanbul - Majami sa polijetanjem u 01:50h i slijetanjem na Međunarodni aerodrom u Majamiju u 06:35h. Nakon obavljenih graničnih i carinskih formalnosti, slobodno vrijeme u Majamiju. Transfer autobusom do hotela u Miami Beach-u i smještaj posle 15:00h. Noćenje.

28.12.2023. Majami (Florida), SAD
Majami je smješten u jugoistočnom dijelu američke savezne države Florida. Širi okrug Majamija je mjesto gdje se susreću kulture i pod snažnim uticajem velike populacije etničkih Latino amerikanaca i karipskih ostrvaca od kojih su mnogi izvorni govornici španskog i haićanskog jezika. U blizini Majamija se nalazi i spektakularni Nacionalni park Everglades, poznat po raznovrsnom biljnom i životinjskom svijetu, a najviše po aligatorima. U drugom po veličini gradu na Floridi vlada topla i blaga tropska klima. Najpoznatija ulica Miami South Beach-a je Ocean Drive, čuvena po art deco arhitekturi, kafićima, hotelima i palmama sa pogledom na sjajnu plažu i Atlantski okean. Možda i najpoznatija građevina South Beach-a je Villa Casa Casuarina koja je pripadala modnom kreatoru Gianni Versace-u. U Majamiju su zanimljive Wynwood Walls Street Art District i Bayside Market pijaca-tržni centar. Kubanska četvrt, odnosno Little Havana je vrelo kubansko srce Majamija, poznato po umjetničkim galerijama, restoranima i živahnoj atmosferi.

29.12.2023. Majami (Florida), SAD
Nakon doručka, napuštanje hotela, transfer do luke i ukrcaj na brod Oasis of the Seas. Nakon obavljenih ukrcanih formalnosti i smiještanja u kabine, možete ručati na palubi 16 u buffet restoranu Windjammer.

30.12.2023. Perfect Day at CocoCay, Bahami
Perfect Day at CocoCay je privatna i ekskluzivna destinacija na Bahamima za putnike koji plove brodovima kompanije Royal Caribbean. Ovo bahamsko ostrvo pruža mnoštvo načina za beskrajno uživanje u predivnim plažama i čistom moru, zabavu u vodenom parku i zipline-u, kao i priliku da se zabavite u sportovima na vodi. Perfect Day at CocoCay je savršena prilika za uživanje na plaži i moru.

31.12.2023. - 01.01.2024. Dani na moru
Oasis of the Seas je brod kompanije Royal Caribbean klase Oasis, sagrađen u brodogradilištu Chantiers de l'Atlantique u mestu Saint-Naizaire u Francuskoj, uz cijenu izgradnje od oko 1 milijarde eura. Ova "Oaza na moru" kako glasi prevod, porinuta je 2009. godine. Brod je dugačak 360 m, visok 72 m i širok 60 m, sa bruto tonažom od 225.282 tona i maksimalnom brzinom od 22,6 čvorova. Maksimalni kapacitet broda je nešto više od 5400 putnika u 2700 kabina, o kojima se brine posada od oko 2400 članova. Oasis of the Seas na 18 paluba, od kojih je 16 dostupno putnicima, nudi mnoštvo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: restorani, bazeni i vodeni park, teretana, sportski tereni za košarku, odbojku... Za najmlađe, odvojen je poseban dio samo za njihovu igru i zabavu. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se pozorište, diskoteka, kazino, barovi i saloni. U samom srcu broda nalazi se rajska oaza mira, luksuzni Vitality Spa. Ovaj raskošni wellnes centar nudi mnoštvo mogućnosti za opuštanje od sauna i kupatila, sale za talasoterapiju, prostora za opuštanje i sobe za masažu. Oasis of the Seas ima sedam "komšiluka" - Central Park, Boardwalk, Pool and Sports Zone, Entertainment Place, Royal Promenade, Vitality Spa and Fitness i Youth Zone. Central Park je pravi park na moru sa oko 20.000 biljaka, specijalizovanim restoranima i luksuznim prodavnicama. Gosti tokom dana mogu uživati u ovoj otvorenoj oazi, a u večernjim satima u živoj muzici pod zvijezdama. Boardwalk se nalazi na otvorenom prostoru u zadnjem dijelu broda sa jedinstvenim sadržajima: karusel, stijena za penjanje i AquaTheater. U zoni sporta se uz terene za košarku, odbojku i mini golf nalaze i FlowRider surf simulator, bazeni i đakuziji, zip line i visoki tobogan Ultimate Abyss. U Royal Theatre se u večernjim satima održavaju spektakularne predstave u stilu Broadway-a i Las Vegasa. Ovdje se nalazi i klizalište i Spotlight Karaoke. U srcu broda se smjestila Royal Promenade sa prodavnicama, restoranima i zabavnim sadržajima. Ovaj brod nudi vrhunski doživljaj krstarenja uz sjajnu uslugu i nezaboravne sadržaje.

02.01.2024. Willemstad, Curacao
Kurasao je dio Kraljevine Holandije i najveće je ostrvo Holandskih Kariba sa površinom od 444 km2 i oko 155.000 stanovnika, na oko 65 km od obale Venecuele. Vjeruje sa da su prvobitni ostrvljani sebe nazivali Kurasao i da je po njima ostrvo dobilo ime. Podmorski svijet ostrva je zbog velikog bogatstva i raznovrsnosti živog svijeta pod zaštitom države. Ronioci dolaze da posmatraju korale, sunđere, mogu da se sretnu raže, barakude, morski konjići, kornjače... Grote Knip, Playa Grandi i Playa Porto Mare su neke od 40-ak sjajnih plaža ovog karipskog raja.

03.01.2024. Oranjestad, Aruba
Aruba je dio Kraljevine Holandije, sa površinom od 180 km2 i oko 120.000 stanovnika, na samo 29km od obale Venecuele. Ime ostrva najvjerovatnije potiče iz jezika lokalnog Kaketio stanovništva i znači "dobro pozicionirano ostrvo". Pješčane plaže Arube važe za najbolje na Karibima, poznate i po brojnim flamingosima koji tu obitavaju, a najprivlačnije su Eagle Beach i Arushi Beach. Glavni grad Oranjestad je poznat i kao "Amsterdam u boji" zbog slične arhitekture sa šarenim fasadama.

04.01.2024. Dan na moru

05.01.2024. Falmouth, Jamaica
Falmouth je važna luka za kruzere smještena na sjevernoj obali Jamajke između dva zanimljiva mjesta: Ocho Rios-a, koji je poznat po vodopadima i Montego Bay-a, koji je poznat po lijepim plažama. Istorijski centar Falmoutha je znamenit po interesantnoj Georgianskoj arhitekturi i bogato istorijsko nasljeđe Jamajke se ovdje može bolje upoznati. Nešto južnije se nalazi imanje Good Hope Estate iz XVIII vijeka koje je bilo plantaža šećerne trske. Nedaleko se nalazi i tiha i osamljena plaža Burwood savršena za kupanje.

06.01.2024. Dan na moru

07.01.2024. Majami - Istanbul
Nakon doručka, iskrcavanje sa broda i slobodno vrijeme u Majamiju. Transfer do Međunarodnog aerodroma u Majamiju. Let Turkish Airlines TK 078 na relaciji Majami - Istanbul sa polijetanjem u 21:55h.

08.01.2024. Istanbul - Beograd
Sletanje u 17:05h na Aerodrom Istanbul. Let TK 1083 na relaciji Istanbul - Beograd sa poletanjem u 19:50h i sletanjem u 19:35h na Aerodrom Nikola Tesla. Kraj putovanja.

BROD OASIS OF THE SEAS

Oasis of the Seas ima sedam "komšiluka" - Central Park, Boardwalk, Pool and Sports Zone, Entertainment Place, Royal Promenade, Vitality Spa and Fitness i Youth Zone. Central Park je pravi park na moru sa oko 20.000 biljaka, specijalizovanim restoranima i luksuznim prodavnicama. Gosti tokom dana mogu uživati u ovoj otvorenoj oazi, a u večernjim satima u živoj muzici pod zvijezdama. Boardwalk se nalazi na otvorenom prostoru u zadnjem dijelu broda sa jedinstvenim sadržajima: karusel, stijena za penjanje i AquaTheater. U zoni sporta se uz terene za košarku, odbojku i mini golf nalaze i FlowRider surf simulator, bazeni i đakuziji, zip line i visoki tobogan Ultimate Abyss. U Royal Theatre se u večernjim satima održavaju spektakularne predstave u stilu Broadway-a i Las Vegasa. Ovdje se nalazi i klizalište i Spotlight Karaoke. U srcu broda se smjestila Royal Promenade sa prodavnicama, restoranima i zabavnim sadržajima. Ovaj brod nudi vrhunski doživljaj krstarenja uz sjajnu uslugu i nezaboravne sadržaje.
*Za detaljne informacije o First Minute ponudi kliknite na: Allegra Krstarenja - Nova godina na Karibima krstarenje.
Pročitaj više
 • Povratna avio karta Beograd - Majami - Beograd sa uključenim aerodromskim taksama,
 • Svi transferi aerodrom - hotel - luka - aerodrom,
 • Dva noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Miami Beach-u,
 • Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja,
 • 10-dnevno krstarenje na brodu Oasis of the Seas (kabine na brodu sa tuš/WC, klima, sef, TV, fen, peškiri), puni pansion sa raznovrsnim jelima, voda sa aparata, kafa, čaj, užina, kapetanova gala večera sa posebnim menijem, bazeni, đakuzi, fitness centar, diskoteka, pozorište, raznovrsne dnevne aktivnosti, usluga ukrcaja i iskrcaja ličnog prtljaga,
 • Lučke takse u iznosu od 404 €.
Pročitaj više
 • Individualni troškovi,
 • Napojnice za brodsko osoblje su obavezne i plaćaju se na brodu: 144 $ po osobi za čitavo krstarenje (Brodar može naknadno promeniti iznos napojnica),
 • Fakultativni izleti (Majami/Everglades, Aruba, Kurasao, Jamajka),
 • Lična potrošnja (alkoholna i sva druga pića, koja naručujete u baru/restoranu, usluga perionice rublja, zdravstveni tretmani i tretmani lepote, usluga frizerskog salona, telefonski pozivi i internet),
 • Obavezna polisa putnog zdravstvenog osiguranja koja pokriva i Covid-19,
 • Troškovi izdavanja svih potrebnih viza.
Pročitaj više
  • Nova godina 2024 - Krstarenje Jugoistočnom Azijom - Hoteli
  • Turistička agencija Allegra Krstarenja
  • Krstarenje Jugoistočnom Azijom

   Termin polaska: 29. decembar | 15 dana

   Jugoistočna Azija - Popust 10% važi do 30. septembra! Avio prevoz, aerodromske i lučke takse, transferi, 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Singapuru i 10-dnevno krstarenje na bazi punog pansiona na brodu Spectrum of the Seas od 2609 €, po osobi.

  • Stara cena: 2899 €

   Popust 10%
   • Avionski prevoz
    Avion
   • Prevoz brodom
    Brod
   • Hotel
    Hotel
   • Soba
    Soba
   • Pun pansion
    Pun pansion
  • Nova cena: od 2609 €
  • Vikend putovanja - Istanbul - Hoteli
  • Turistička agencija Lavli Travel
  • Istanbul (Turska) - Hotel Metro 3*

   Termin polaska: 9. novembar | 3 ili 4 dana

   First Minute - Istanbul. Popust 70 €! Avio prevoz, takse, transferi i 2 noćenja sa doručkom u hotelu Metro 3* za 319 €. Cenu za aranžman sa 3 noćenja pogledajte u programu. Popust važi za online rezervacije na sajtu agencije.

  • Stara cena: 389 €

   Popust 70 €
   • Avionski prevoz
    Avion
   • Hotel
    Hotel
   • Noćenje sa doručkom
    Noćenje
    sa doručkom
  • Nova cena: od 319 €
  • Jesenja putovanja - Jugoistočna Azija - Hoteli
  • Turistička agencija Allegra Krstarenja
  • Jugoistočna Azija

   Termin polaska: 25. novembar | 17 dana

   Jugoistočna Azija - Popust 10%! Avio i brodski prevoz, aerodromske i lučke takse, transferi, 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Singapuru i 13-dnevno krstarenje na bazi punog pansiona na brodu Celebrity Solstice od 2879 €, po osobi.

  • Stara cena: 3199 €

   Popust 10%
   • Avionski prevoz
    Avion
   • Prevoz brodom
    Brod
   • Hotel
    Hotel
   • Soba
    Soba
   • Pun pansion
    Pun pansion
  • Nova cena: od 2879 €
  • Prolećna putovanja - Neodoljivi Karibi - Hoteli
  • Turistička agencija Supernova Travel
  • Neodoljivi Karibi

   Termin polaska: 7. mart | 16 dana

   Neodoljivi Karibi - Popust do 300 €! Avio, brodski prevoz, aerodromske i lučke takse, 3 noćenja u hotelu sa 3* u Majamiju i 11 punih pansiona u 1/2 unutrašnjoj kabini na brodu MSC Divina za 2099 €. Cene za sve kabine pogledajte u programu putovanja.

  • Stara cena: 3290 €

   Popust do 300 €
   • Avionski prevoz
    Avion
   • Prevoz brodom
    Brod
   • Hotel
    Hotel
   • Soba
    Soba
   • Pun pansion
    Pun pansion
  • Nova cena: od 2990 €
   • Autobuski prevoz
    Autobus
   • Hotel
    Hotel
   • Noćenje sa doručkom
    Noćenje
    sa doručkom
  • Nova cena: 169 €
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio vaše korisničko iskustvo.