Saznajte prvi
 • Idilični Egej iz Soluna

  Solun, Kušadasi, Efes, Heraklion, Krit, Santorini, Mikonos, Milos, Atina

 • Last Minute

 • Kratak opis akcije:

  Krstarenje - Idilični Egej iz Soluna. Popust uračunat u cene! Brodski prevoz, lučke takse i 7 punih pansiona u unutrašnjoj kabini na brodu Celestyal Journey od 789 € (polazak 26. maja). Cene za sve polaske i kabine pogledajte u programu putovanja.

 • Termin polaska: Maj - Oktobar

  Broj dana: 8

  • Prevoz brodom
   Brod
  • Soba
   Soba
  • Pun pansion
   Pun pansion
 • Nova cena: od 789 €
Prijavi ponudu
Brodski prevoz, lučke takse i 7 punih pansiona u unutrašnjoj kabini broda Celestyal Journey, po osobi:
- 26. maj; 2, 16. i 30. jun; 7, 14, 21. i 28. jul; 4, 11, 18. i 25. avgust; 1. septembar: od 789 €,
- 9. i 23. jun; 8.i 29 septembar; 6. oktobar: od 919 €,
- 15. i 22. septembar: od 1149 €,
- 20. oktobar: od 599 €.
- U ponudi je i smeštaj u prozorskoj i balkonskoj kabini.

*BONUS UKLJUČEN U CENU KRSTARENJA
Pića tokom služenja obroka, po pravilima brodara
Kredit za brodsku ekskurziju u iznosu od 75 € po osobi
Lučke takse (vrednost 289 €)
Napojnice za krstarenje;
Povratni transfer na Mikonosu od luke do centra grada

1. Dan Solun
Ukrcavanje na brod je u Solunu, najkasnije do 17h. Brod isplovljava u 19h. U sklopu luke Solun nalazi se parking, gde možete ostaviti svoje vozilo (cena parkinga po danu je 7,5 evra za automobile, odnosno 22 evra za autobuse).

2. Dan Kušadasi/Efes
Kušadasi je jedno od najpoznatijih letovališta u Turskoj, sa predivnim plažama, živahnim barovima, prelepom marinom i starim gradom koji je do danas u velikoj meri sačuvao svoju autentičnost. Uz more se prostire živopisna promenada, a na samo nekoliko minuta pešačenja od glavne luke je i čuveni Veliki bazar, sjajno mesto za sve ljubitelje šopinga. Ovaj šarmantni egejski grad poznat je i kao odlična destinacija za vodene sportove, ali i mesto sa raznovrsnim sadržajima za decu. Nešto malo manje od pola sata vožnje od Kušadasija nalazi se Efes, jedna od najatraktivnijih lokacija koju imate prilike da obiđete na krstarenju Idiličnim Egejem. Drevni Efes smatra se najbolje očuvanim antičkim gradom na Mediteranu. Tu ćete imati priliku da vidite ostatke Marijine crkve, velikog amfiteatra, Celzijusove biblioteke, Artemidinog hrama, kao i brojne druge građevine iz antičkog doba. Obavezno posetite i muzej Efesa u kome je izloženo na hiljade eksponata i artefakata pronađenih na području grada. Na 7 km udaljenosti nalazi se Kuća device Marije, u kojoj se, prema hrišćanskom predanju, upokojila majka Isusa Hrista.

3. Dan Heraklion/Krit
Nakon Kušadasija i Efesa, krstarimo dalje do Herakliona i najvećeg grčkog ostrva Krita. Heraklion je najveći grad i glavna luka na Kritu. Već na iskrcavanju vaš pogled zadržaće se na zidinama mletačke tvđave Kules iz 16. veka i osetićete venecijanski duh po kome je ovaj grad prepoznatljiv. Na Kritu možete uživati u istraživanju neverovatne prirode, a svakako najveća znamenitost je palata Knosos. Knosos, koji se nalazi na nekoliko kilometara od Heraklionak, jedan je od najimpozantnijih i najstarijih sačuvanih arheoloških lokaliteta iz minojskog doba. Dok istražujete ostatke ove velelepne građevine iz 15. veka pne i mitskog lavirinta kralja Minoja, saznaćete kako su živeli pripadnici najstarije evropske civilizacije, i podsetiti se mitova o Ikaru i Dedalu i Minotauru. U Heraklionu i njegovoj okolini možete obići i brojna druga arheološka nalazišta. Prošetajte ulicama starog grada, posetite muzej Hanije, El Grekov, Arheološki i druge muzeje u Heraklionu. Posebna atrakcija je poseta akvarijumu, gde možete uživati u posmatranju morskih konja, meduza, kornjača, hobotnica i ostalih pripadnika raskošnog živog sveta u vodama Mediterana. Ovo je mesto koje nikako ne treba zaobići ukoliko ste na porodičnom krstarenju, jer ća vaša deca biti oduševljena.

4. Dan Santorini
Sledeća destinacija na ruti Idilični Egej je fascinantno ostrvo Santorini. Prepoznatljivo po klasičnoj grčkoj arhitekturi i belim kućama načičkanim duž uskih uličica koje krivudaju na vrhovima crveno-crnih vulkanskih litica i privlače poglede radoznalih turista koji brodom pristanu u luku, ovo ostrvo danas je kosmopolitsko odmaralište i jedna od najpoželjnijih destinacija za pripadnike svetskog džet seta. Biser Kiklada, kako ga često nazivaju, mesto je gde se prema mitu nalazila drevna Atlantida, čuveno po nestvarnim pogledima koji sa vrha ostrvskih naselja pucaj prema vulkanskoj kalderi, formiranoj tokom velikih erupcija sredinom 17. veka pne, kada je središnji deo ostrva potonuo u more ostavljajući kratere koji danas čine jedan od najimpresivnijih pejzaža na planeti. Zadivljujuće su i ostrvske plaže prekrivene crnim vulkanskim peskom, što ih čini jedinstvenima u svetu.

5. Dan Santorini
Iz glavnog grada Fire, do koga iz pristaništa za kruzere uz dramatične litice vodi ukupno 566 strmih kamenih stepenika, možete uživati posmatrajući najlepše zalaske sunca. Drugo poznato ostrvsko naselje, Oia nosi epitet najlepšeg turističkog sela na svetu i spada u najpoznatije svetske turističke destinacije.

5. Dan Mikonos
Plovidba nas dalje vodi do još jednog ekskluzivnog odredišta. Iako je malo, sa svega stotinak kvadratnih kilometara površine, ostrvo Mikonos ima mnogo toga da ponudi i predstavlja sinonim za hedonizam, sjaj i glamur, a letovanje na njemu je već decenijama unazad stvar prestiža. Luksuzni hoteli, peščane plaže kao sa razglednice, prepoznatljiva kiklandska arhitektura i autentične bele kuće sa prozorima i vratima obojenim u plavo, vetrenjače, specijaliteti tradicionalne kuhinje - samo su deo bogate turističke ponude na Mikonosu.

6. Dan Mikonos
Osim toga, ovo kosmpolitsko ostrvo smatra se jednom od najboljih svetskih destinacija za turiste koji vole letnje žurke i lud provod na plaži. Natupi svetski poznatih DJ-eva na plažama organizuju se od ranih popodnevnih sati i traju do jutra. Zapravo, moglo bi se reći da žurka ovde tokom letnjih meseci ne prestaje sve do jeseni. Mikonos je, zbog svog položaja i jačeg vetra koji je tipičan za ostrvo, svojevrstan raj za surfere. Sa druge strane, ima više od 300 sunčanih dana godišnje, pa će na njemu “za sve pare” uživati i oni koji vole da se izležavaju na plaži.

6. Dan Milos
Još jedno ostrvo u Kikladskom arhipelagu koje je obuhvaćeno ovom kruzerskom rutom je Milos, upečatljivo po vulkanskim liticama koje se uzdižu iz mora i stvaraju spektakularni pejzaž uz obalu. Zbog svog autentičnog reljefa Milos je savršeno mesto za sve ljubitelje prirodnog ambijenta koji će biti zadivljeni neobičnim stenovitim formacijama najrazličitijih oblika i boja. Prepoznatljiv je po mineralnim izvorima tople vode, nestvarnom plavetnilu mora, jedinstvenim zalivima i skrivenim plažama na kojima možete uživati u potpunom miru, van gužve i vreve tipične za većinu grčkih ostrva. Glavna naselja na ostrvu su Adamas i Plaka, šarmantna mala mesta belih kuća sa plavim prozorima i vratima u čijim mnogobrojnim restoranima se služe najukusniji riblji specijaliteti.

7. Dan Pirej/Atina
Poslednja tačka na ruti Idilični Egej je Atina, glavni grad Grčke i kolevka zapadne civilizacije. Najznačajniji i najčuveniji grčki polis, mesto nastanka demokratije i jedan od najstarijih gradova na svetu, danas je velika, moderna metropola sa brojnim mestima koja pripadaju svetskoj kulturnoj baštini. Ne propustite priliku da posetite Akropolj, najznačajniji sačuvani spomenik klasične grčke umetnosti i arhitekture. Brdo je smešteno u srcu Atine, i sa njega se pruža prelep pogled na grad. Tu ćete imati priliku da vidite veći broj značajnih građevina, pre svega Partenon, ali i Dionisovo pozorište, Propileje, Erehtejon, Tezeon i mnoge druge. Ako ste ljubitelj istorije, obiđite i lokacije u samom gradu, kao što su Zevsov hram, Hadrijanov slavoluk, Olimpijski stadion. Šetnja gradskim trgovima i ulicama i posmatranje šarenolike arhitekture ostaviće snažan utisak na vas. Iz Atine kruzer se vraća u Solun, i tu se završava naše krstarenje.

8. Dan Solun
Ukrcavanje na dan isplovljavanja do 17:00h.

BROD CELESTYAL JOURNEY

Kruzer Celestial Joruney ima kapacitet od 1260 putnika. Poseduje 630 kabina, 149 kabina sa balkonom, od kojih je svaka opremljena komfornim ležajevima, sefom, telefonom, kao i TV-om i fenom za kosu. Ukoliko doplatite, možete se osloniti na dodatne pogodnosti i usluge kao što su Wi-Fi konekcija, sobna usluga (room service), usluge lekara na brodu, pranje odeće i kupovina u brodskim prodavnicama. Za sve koji žele zabavu i uživanje u umetničkim programima na brodu postoji pozorište (Oeatro Show Lounge), a u salonima se redovno organizuju muzičke i tematske večeri. Prilika za rekreaciju i sport je takođe mnogo, pored fitnes sale kruzer poseduje dva bazena i dva đakuzija, koji se klasifikuju kao spa bazeni na otvorenom. Osim toga, od spa i wellness sadržaja možete računati još i na parno kupatilo i saunu. Ako krećete na krstarenje sa decom, ne morate brinuti ni o njihovim aktivnostima, jer su na brodu dostupni različiti zanimljivi sadržaji za najmlađe.
*Cenovnik sa uračunatim popustima i dodatne informacije o aranžmanu pogledajte na: Supernova Travel - Idilični Egej iz Soluna krstarenje.
Pročitaj više
 • Krstarenje prema izabranom itinetreru,
 • Smeštaj u dvokrevetnim kabinama izabrane kategorije tokom krstarenja. Putnici koji to žele mogu dobiti i trokrevetne odnosno 4-krevetne kabine iste kategorije, ukoliko su u momentu rezervacije putovanja dostupne,
 • Prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, popodnevni međuobrok). Svi obroci se služe ili po sistemu bife posluge (švedski sto) ili u restoranu po sistemu izbornog menija,
 • Pića tokom služenja obroka, po pravilima brodara,
 • Kredit od 75 €, odnosno 150 € za izlete u organizaciji brodara. Izlete je neophodno bukirati do polaska na krstarenje, na brodu nije moguće iskoristiti kredit,
 • Lučke takse u iznosu 289 € po osobi,
 • Zabavu u brodskom pozorištu svake večeri tokom krstarenja i brodskim salonima uz razne žanrove žive muzike,
 • Korišćenje bazena, fitnes sale,
 • Sve rekreativno zabavne programe kao i animaciju dece tokom krstarenja u specijalizovanim prostorima.
Pročitaj više
 • Prevoz do i od luke ukrcavanja (Moguć minibus transfer, cena povratne karte – naknadno),
 • Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje za celokupno vreme trajanja,
 • Pića na brodu koja ne potpadaju pod paket pića,
 • Fakultativne izlete u organizaciji Brodara,
 • Korišćenje sportskog terena na brodu,
 • Korišćenje mini bara u kabini,
 • Zabavu u kazinu (igre na sreću plaćaju se u eurima i ne mogu se platiti preko brodske kartice, već u gotovini),
 • Ostale lične usluge na brodu kao što su: pranje odeće, room service, korišćenje brodskih sredstava telekomunikacije, fotografija, internet konekcija, kupovine u brodskim prodavnicama.
Pročitaj više
  • Leto 2024, letovanje - Kušadasi - Hoteli
  • Turistička agencija Travelland
  • Kušadasi (Turska) - Hoteli 4* i 5*

   Termin polaska: Jun - Septembar | 7, 10 ili 11 noćenja

   Leto 2024 - Kušadasi. First Minute popusti do 25% važe do 22. maja! Popusti su odobreni za paket aranžmane u hotelima sa 4* i 5*. Kompletan cenovnik sa popustima uračunatim u cene za sve hotele pogledajte putem linka u programu putovanja.

  • Popusti do 25%
   • Avionski prevoz
    Avion
   • Hotel
    Hotel
   • Više vrsta usluge
    Više vrsta
    usluge
  • Vikend putovanja - Solun - Hoteli
  • Turistička agencija Viva Travel
  • Solun

   Termin polaska: 23. maj i 8. novembar | 5 dana

   Last Minute - Solun. Popust do 16%! Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Solunu za 119 €, po osobi (polazak 23. maja). Cena aranžmana za polazak 8. novembra iznosi 109 €, po osobi.

  • Stara cena: 139 €

   Popust do 16%
   • Autobuski prevoz
    Autobus
   • Hotel
    Hotel
   • Noćenje sa doručkom
    Noćenje
    sa doručkom
  • Nova cena: od 119 €
   • Autobuski prevoz
    Autobus
   • Hotel
    Hotel
   • Soba
    Soba
   • Noćenje sa doručkom
    Noćenje
    sa doručkom
  • Leto 2024, letovanje - Kušadasi - Hoteli
  • Turistička agencija Plana Tours
  • Kušadasi (Turska) - Hoteli 3* i 4*

   Termin polaska: Jun - Septembar | 10 noćenja

   Leto 2024 - Kušadasi. First Minute popusti do 35%! Popusti su odobreni za paket aranžmane u hotelima sa 3* i 4*. Kompletan cenovnik sa popustom uračunatim u cene za sve termine polazaka pogledajte putem linka u programu putovanja.

  • Popusti do 35%
   • Autobuski prevoz
    Autobus
   • Sopstveni prevoz
    Sopstveni
    prevoz
   • Hotel
    Hotel
   • All inclusive
    All inclusive
   • Polupansion
    Polupansion
   • Autobuski prevoz
    Autobus
   • Sopstveni prevoz
    Sopstveni
    prevoz
   • Hotel
    Hotel
   • Više vrsta usluge
    Više vrsta
    usluge
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio vaše korisničko iskustvo.