Saznajte prvi
  • Andaluzija

    Malaga, Granada, Kordoba, Sevilja, Toremolinos, Marbelja, Ronda

  • Super program

  • Kratak opis akcije:

    Andaluzija - Super program! Avio prevoz, takse, transferi i 7 noćenja sa doručkom (po 2 noćenja u Granadi i Seviilji i 3 noćenja u Torremolinosu) u hotelima sa 4* za 1295 €, po osobi. Svi obilasci UKLJUČENI u cenu aranžmana! Broj mesta je ograničen!

  • Termin polaska: 19. maj

    Broj noćenja: 7

    Stara cena: 1345 €
    • Avionski prevoz
      Avion
    • Hotel
      Hotel
    • Noćenje sa doručkom
      Noćenje
      sa doručkom
  • Nova cena: 1295 €
Prijavi ponudu
*SUPER PONUDA za obilazak TOP lokacija: Malaga, Torremolinos, Ronda, Marbelja, Granada, Alhambra, Kordoba i Sevilja!
*U cenu aranžmana su UKLJUČENI svi obilasci i poseta Alhambri, ulaznice za Meskita džamiju u Kordobi i palatu Alcazar u Sevilji!
*Za razliku od većine aranžmana koji se nude na našem tržištu, cena aranžmana uključuje obilazak svih navedenih lokacija (nema fakultativnih izleta).

1. dan (19. maj) Beograd – Malaga – Granada
Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla” dva i po sata pre poletanja aviona. Let za Malagu u 08.25h, kompanijom Air Serbia na liniji JU576. Dolazak u Malagu u 12.00h. Nakon sletanja, prolaska pasoških i carinskih kontrola, vožnja do Granade (oko 135 km). Obilazak najposećenijeg grada Španije, u podnožju venca Sijera Nevada, koji obuhvata stare arapske četvrti (upoznavanje sa istorijom i arhitekturom grada) i centar grada. Smeštaj u hotel u Granadi. Noćenje.

2. dan (20. maj) Granada (poseta Alhambra - bez ulaska u palatu Nazari)
Doručak. Nakon doručka, sledi poseta Alhambri, jednom od najvažnijih spomenika kulture u Evropi. Utvrđenje Alhambra iz IX veka (na arapskom jeziku znači crvena tvrđava), nalazi se nadomak Granade. Predstavlja palatu mavarskih kalifa i jedan je od najlepših primera arhitekture tog doba. Poseta obuhvata razgledanje spolja, dvorišta, šetnja baštom Heneralife, poseta tvrđave Alkazaba unutar Alhambre... Povratak u hotel, slobodno vreme. Noćenje.

3. dan (21. maj) Granada – Kordoba – Sevilja
Doručak i odjavljivanje iz hotela. Vožnja do Kordobe (oko 160 km), grada smeštenog na reci Gvadalkivir, u podnožju planinskog venca Sijera Morena. Kordoba je do danas sačuvala autentičnu mavarsku urbanu arhitekturu. Razgledanje grada obuhvata Rimski most, posetu Meskiti – jednoj od najlepših džamija na svetu sa preko 850 stubova sa crveno belim lukovima od cigle, kamena, japisa i granita, kojoj su španski vladari promenili svrhu i pretvorili je u katedralu u XII veku. Danas je muzej na listi UNESCO svetske kulturne baštine. Sledi obilazak starog gradskog jezgra, karakterističnog po kućama sa unutrašnjim dvorištima (patio), sinagoge (sagrađene u mudehar stilu u XIV veku i potvrda je prosperiteta jevrejske zajednice u doba kordobskog kalifata) i stare jevrejske četvrti (La Huderija koju je UNESCO proglasio svetskom kulturnom baštinom). Ovo je grad slikara Hujila Romera, ali i grad čuvenog toreadora El Kordobesa. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i razgledanje. Sledi vožnja živopisnim predelima Andaluzije do Sevilje. Dolazak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

4. dan (22. maj) Sevilja (Alkazar)
Doručak. Odlazak na razgledanje četvrtog po veličini grada Španije, koji je ujedno kulturna i finansijska prestonica Andaluzije. Grad u kom se prepliću čari sunca, vina (najpoznatije vino Heres), flamenka sa zvucima kastanjeta i gitare. Mesto na kom se spajaju mavarska Andaluzija i kalifat Al-Andaluz sa baroknom Španijom. Razgledanje grada obuhvata neke od najvećih znamenitosti: Marija Luiza park, Trg Španije (polukružno zdanje sa mostovima i fontanama), kvart Santa Kruz, katedralu La Giralda (toranj smešten tik uz katedralu sa kog se pruža božanstveni pogled na Sevilju, ulaznica nije uračunata u cenu) – treću po veličini na svetu i kraljevsku palatu Alkazar (ulaznica uključena u cenu). Slobodno vreme za individualne aktivnosti i razgledanje. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan (23. maj) Sevilja – Malaga – Toremolinos
Doručak i odjavljivanje iz hotela. Vožnja do Malage (oko 213 km). Panoramsko razgledanje Malage, španskog lučkog grada na obali Mediterana koji uspešno spaja tragove bogate istorije, feničanske, rimske, arapske i hrišćanske epohe, sa duhom moderne Španije. Poznat je i kao Pikasov rodni grad, gde se nalaze njegova kuća i novi muzej. Osim po širokim avenijama sa drvoredima palmi i parkovima sa tropskim rastinjem, grad je poznat i po mavarskoj tvrđavi Gibralfaro i palati Alkobasa za koju kažu da je po lepoti bila ravna Alhambri. Potom pešačka tura, koja obuhvata: glavnu ulicu Alameda, obilazak centralne gradske četvrti, katedrale, plaže Malageta, kao i nekih od najlepših gradskih trgova. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, nakon toga nastavak putovanja ka Toremolinosu. Dolazak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

6. dan (24. maj) Toremolinos – Marbelja – Ronda – Toremolinos
Doručak. Nakon doručka, sledi odlazak do Marbelje, mondenske prestonice turizma „Obale Sunca“ (Costa del Sol), koju osim 320 sunčanih dana u toku godine, krasi i zanimljiv spoj mediteranskog duha i mavarske arhitekture. Šetnja živopisnim starim gradom (Kasko Antigvo), u čijem se srcu nalazi narandžasti trg sa fontanom, guvernerovom kućom iz XVI veka, kapela Santjago i stari arapski zid. Nakon pauze, nastavak putovanja do Ronde, grada koji je poznat kao mesto u kome je nastala današnja korida, koja je jedna od najstarijih i najlepših kružnih arena u Španiji izgrađena 1785. godine. Ronda se uzdiže na 750 m nadmorske visine i njen pejzaž se može svrstati u svojevrsno čudo prirode. Naime, grad je smešten na vrhu dve ogromne krečnjačke stene između kojih je provalija visine oko 120 m i veliki most Puente Nuevo, glavna atrakcija Ronde. Panorama jedne od najstarijih arena u kojoj se odvijaju borbe sa bikovima, šetnja starim centrom grada, panorama prelepog “novog mosta”. Povratak u Toremolinos u popodnevnim časovima. Noćenje.

7. dan (25. maj) Toremolinos
Doručak. Slobodno vreme za odmor ili individualni obilazak Toremolinosa, koji je popularni turistički centar regije Costa del Sol, smeštan 12 km zapadno od Malage. Odlikuje ga blaga mediteranska klima sa 300 sunčanih dana u godini i idealan je za odmor i zabavu tokom cele godine. Noćenje.

8. dan (26.maj) Toremolinos – Malaga – Beograd
Doručak i odjavljivanje iz hotela. Transfer na aerodrom u Malagi. Let za Beograd na liniji JU577 u 13.00h, dolazak u Beograd u 16.10h. Kraj programa.

HOTEL GRAN LUNA DE GRANADA 4*, Granada

Gran Hotel Luna De Granada se nalazi u blizini istorijskog centra Granade, železnička stanica i univerzitet u Granadi su udaljeni 1 km od hotela, a palata Alhambra je udaljena 3 km. Standardne sobe su površine 20m². Gostima hotela na raspolaganju su recepcija, restoran, bar, spa centar (đakuzi, tursko kupatilo, sauna i usluge masaža uz doplatu), teretana, spoljašnji bazen, wi fi internet, parking. Hotel ima 366 soba i sve standardne sobe imaju: kupatilo, fen, telefon, TV, klima uređaj, sef, wi fi internet.

HOTEL SILKEN AL ANDALUS 4*, Sevilja

Silken Al Andalus je moderno opremljen hotel koji se nalazi u blizini Maria Luisa parka i trga Španije. Hotel poseduje 623 soba, a svaka od njih sadrži kupatilo, klima uređaj, wi fi internet i sef. Gostima hotela su na raspolaganju spoljašnji bazen, teretana, restoran i bar.

HOTEL MS AMARGUA 4*, Torremolinos

Hotel MS Amargua je smešten na samoj obali mora, pored plaže La Kariverla u Toremolinosu, na nekoliko minuta hoda od Marine Benalmadena. Sve standardne sobe imaju balkon, kupatilo, fen, TV, sef, klima uređaj, wi fi internet i mini bar. Hotel poseduje restoran, snek bar pored bazena kao i bar u lobiju. Gostima hotela dostupna su i dva spoljašnja bazena, velika terasa za sunčanje i vrt. Hotelski spa raspolaže teretanom, saunom i turskim kupatilom.
*Za dodatne informacije o Last Minute ponudi kliknite na: Odeon World Travel - Andaluzija.
Pročitaj više
  • Avio prevoz na relaciji Beograd - Malaga - Beograd kompanijom Air Serbia,
  • Aerodromske takse 52 € (na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni),
  • 7 noćenja na bazi usluge noćenje sa doručkom u navedenim hotelima (2 noćenja u hotelu kategorije 4* u Granadi, 2 noćenje u hotelu kategorije 4* u Sevilji, 3 noćenja u hotelu kategorije 4* u Toremolinosu),
  • Autobuski transferi i panoramska razgledanja prema programu,
  • Ulaznice za lokalitete prema programu (Meskita džamija u Kordobi, spoljašnjost Alhambre bez ulaska u palatu u Granadi, palata Alcazar u Sevilji),
  • Vodič na srpskom jeziku,
  • Troškovi organizacije putovanja.
Pročitaj više
  • Napojnice za vozače i lokalnog vodiča (10-15 € po osobi za boravak od 8 dana – 7 noćenja),
  • Putno zdravstveno osiguranje,
  • Osiguranje od otkaza aranžmana – cena zavisi od trenutka uplate, putnicima se preporučuje da imaju oba osiguranja,
  • Ostale nepomenute usluge.
Pročitaj više
    • Jesenja putovanja - Gradovi Evrope - Hoteli
    • Turistička agencija Allegra Krstarenja
    • Gradovi Evrope

      Termin polaska: 20. septembar | 14 dana

      Gradovi Evrope - Popust 10%! Avio prevoz, aerodromske i lučke takse, transferi, 1 noćenje sa doručkom u hotelu Comwell Portside 4* u Kopenhagenu i 13-dnevno krstarenje na bazi punog pansiona na brodu Costa Diadema od 1259 € (po osobi).

    • Stara cena: 1399 €

      Popust 10%
      • Avionski prevoz
        Avion
      • Prevoz brodom
        Brod
      • Hotel
        Hotel
      • Soba
        Soba
      • Pun pansion
        Pun pansion
    • Nova cena: od 1259 €
    • Prolećna putovanja - Andaluzija - Hoteli
    • Turistička agencija Stephany World Travel
    • Andaluzija

      Termin polaska: 9. maj | 7 noćenja

      LastMinute - Andaluzija. Popust 150 €! Avio prevoz, aerodromske takse, transferi i 7 noćenja sa doručkom (3 noćenja u Toremolinosu i po 2 noćenja u Sevilji i Kordobi) u hotelima sa 3* za 999 € (po osobi). Detalje ponude pogledajte u programu putovanja.

    • Stara cena: 1149 €

      Popust 150 €
      • Avionski prevoz
        Avion
      • Hotel
        Hotel
      • Noćenje sa doručkom
        Noćenje
        sa doručkom
    • Nova cena: 999 €
    • Jesenja putovanja - Andaluzija - Hoteli
    • Turistička agencija Eta Turs
    • Andaluzija

      Termin polaska: 5. oktobar | 12 dana

      First Minute - Andaluzija. Popust 80 €! Autobuski i brodski prevoz i 6 noćenja sa doručkom (po 1 noćenje u San Remu i Valensiji i 4 noćenja u Torremolinosu) u hotelima sa 3*/4* za 599 € (po osobi).

    • Stara cena: 679 €

      Popust 80 €
      • Autobuski prevoz
        Autobus
      • Prevoz brodom
        Brod
      • Hotel
        Hotel
      • Noćenje sa doručkom
        Noćenje
        sa doručkom
    • Nova cena: 599 €
    • Metropole i znameniti gradovi - Andaluzija - Hoteli
    • Turistička agencija Stephany World Travel
    • Andaluzija

      Termin polaska: 26. maj | 7 noćenja

      Last Minute - Andaluzija. Popust 150 €! Avio prevoz, aerodromske takse, transferi i 7 noćenja sa doručkom (3 noćenja u Toremolinosu i po 2 noćenja u Sevilji i Kordobi) u hotelima sa 3* za 999 € (po osobi).

    • Stara cena: 1149 €

      Popust 150 €
      • Avionski prevoz
        Avion
      • Hotel
        Hotel
      • Noćenje sa doručkom
        Noćenje
        sa doručkom
    • Nova cena: 999 €
    • Prolećna putovanja - Andaluzija - Hoteli
    • Turistička agencija Travelland
    • Andaluzija

      Termin polaska: 19. maj | 4 noćenja

      Last Minute - Andaluzija. Avio prevoz, aerodromske takse, transferi i 4 noćenja sa doručkom u hotelu Tent 3* u Toremolinosu za 669 €, po osobi. Više informacija pogledajte u programu putovanja.

    • Stara cena: 739 €

      Popust 70 €
      • Avionski prevoz
        Avion
      • Hotel
        Hotel
      • Noćenje sa doručkom
        Noćenje
        sa doručkom
    • Nova cena: 669 €
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio vaše korisničko iskustvo.