Saznajte prvi
  • Agia Triada (Grčka)

    Hoteli 4* i 5*

  • Popusti do 40%

  • Kratak opis akcije:

    Leto 2024 - Agia Triada. First Minute popusti do 40% važi do 30. aprila! Kompletan cenovnik sa popustima uračunatim u cene za sve hotele i termine polazaka pogledajte putem linka u programu putovanja.

  • Termin polaska: April - Oktobar

    Broj noćenja: 5 i više

    • Sopstveni prevoz
      Sopstveni
      prevoz
    • Hotel
      Hotel
    • All inclusive
      All inclusive
    • Polupansion
      Polupansion
Prijavi ponudu
HOTEL SUN BEACH 4*

- First Minute popust do 40%.

Hotel se nalazi na 30 km od centra Soluna, 12 km od aerodroma "Makedonia" I na 150 m od peščane plaže. Sadržaj: recepcija 24h, besplatan parking, klima, wi-fi besplatan u zajedničkim prostorijama, internet kutak besplatno, lobi, lift, bankomat, sef na recepciji besplatno, visoke stolice za decu; uz doplatu: vešeraj, doktor na poziv, usluga u sobama; rent-a-car, suvenirnica, frizer, sala za konferencije. Dva restorana - glavni I a la carte, bar pored bazena, glavni bar, otvoreni bazen ležaljke i suncobrani na bazenu besplatno, na plaži su besplatni uz konzumaciju pića, peškiri za plažu uz depozit.

HOTEL SANTA BEACH 4*

- First Minute popust 20%.

Smešten u blizini Soluna i obale Halkidikija, renovirani hotel Santa Bič ima smeštaj sa pogledom na more koji oduzima dah. Lokacija: Hotel se nalazi u mestu Agia Triada, udaljen je oko 19km od centra Soluna i oko 9km od aerodroma u Solunu. Sadržaj: Recepcija, restoran, a la carte restoran, bazen, sneck bar pored bazena, lift, parking na ulici besplatan, WiFi na javnim površinama, sef, konferencijska sala. Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom. Plaža: Hotel se nalazi na plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno naplaćuju. Usluga: Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera) po principu švedskog stola, samoposluživanje. Sobe: sobe imaju balkon ili terasu, kupatilo, klimu, sef, mini bar, TV, telefon...

HOTEL SANTA WELLNESS RESORT 5*

- First Minute popust 20%.

Luksuzan i impozantan, Wellness Santa Resort oživljava glamur aristokratskih turističkih odmarališta 60-ih; u isto vreme, to je oaza mira koja dolazi sa nenadmašnim stilom i izuzetnim gostoprimstvom. Lokacija: Hotel se nalazi u mestu Agia Triada, udaljen je oko 19km od centra Soluna i oko 9km od aerodroma u Solunu. Sadržaj: Recepcija, restoran, a la carte restoran, barovi, bazen, unutrašnji bazen (uz doplatu), teretana, Spa i Wellness centar (uz doplatu), tretmani za lice i telo (uz doplatu), igralište za decu, prodavnice, bankomat, menjačnica, lift, konferencijska sala (uz doplatu), parking, WiFi na javnim površinama i u sobama. Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom. Hotel je samo za odrasle osobe. Plaža: Hotel se nalazi na plaži. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju. Usluga: Polupansion (doručak i večera) po principu švedskog stola, samoposluživanje. Sobe: Sve sobe image klimu, kupatilo, mini bar, sef, terasu ili balkon (osim Economy sobe), TV, telefon i Wi-Fi.
*Kompletan cenovnik sa popustima uračunatim u cene pogledajte klikom na: Travelland - Agia Triada leto 2024.
Pročitaj više
  • Smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge navedene u ugovoru.
Pročitaj više
  • Prevoz,
  • Boravišna taksa: od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI. Po odluci Vlade Grčke od 01.01.2024. došlo je do izmene visine taksi. Od početka marta do kraja oktobra takse iznose: Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* - 1,5 € dnevno; Hoteli 3* - 3 € dnevno; Hoteli 4* - 7 € dnevno; Hoteli 5* - 10 € dnevno Plaćanje se vrši na recepciji hotela ili apartmana,
  • Putno osiguranje,
  • Individualne troškove putnika.
Pročitaj više
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio vaše korisničko iskustvo.